Felállt az RTL Híradójának népszerű arca: többet nem láthatjuk már a hírműsorban

Szabados Ágnes Reggeli (tévéműsor) RTL Híradó távozás RTL Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL egyik meghatározó híradósa a hétvégén befejezte a munkát, a stáb pedig élő adásban búcsúztatta a képernyőst, akit több mint nyolc éven át láthattak a nézők a pult mögött.

Szabados Ágnes nyolc és fél évvel ezelőtt kapott először lehetőséget az RTL Híradójában, és a késő esti, valamint a hétvégi adásokban találkozhattak vele a tévénézők. A riporter és újságíró azonban nem hagyja el teljesen a képernyőt, ugyanis csatlakozik a csatorna másik műsorához, a Reggelihez. Szabados azonban nem valakinek a helyére, hanem tartakék emberként érkezik a produkcióhoz – írja a Blikk.

Forrás: Nánási Pál/RTLklub

A híradózás mellett az évek során kipróbálta magát egy showműsorban is, méghozzá az Álarcos énekesben is. A műsorvezető a civil életben a Nincs időm olvasni-kihívásáról, valamint Libertine nevű könyvesboltjáról is ismert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.