Sarka Kata és Hajdú a gyerekek kedvéért sem karácsonyozik együtt

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
karácsony Sarka Kata szenteste Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik életmódcsatornán volt meghívott vendég Sarka Kata. Hajdú Péter válófélben lévő felesége leszögezte, nem tölti együtt a család az ünnepeket. 

A műsorvezetők a karácsonyi készülődésről faggatták Katát, és természetesen arról, amire mindenki kíváncsi, vajon legalább a gyerekek kedvéért együtt lesz-e a szenteste a család. Hát nem, de Kata hangsúlyozta, reméli, így is boldog karácsonya lesz Noncsinak és Dávidnak, legalábbis ő mindent megtesz ennek érdekében.

Kata elmondta, hogy a 24-ét nála ünneplik, Peti nélkül, majd Albertirsára utaznak a szülőkhöz. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a Hajdú szülők nem is nagyon beszélnek egymással, Kata azt sem tudja pontosan, elviszi-e valamelyik nap Péter a gyerekeket - "nem kristályosodott még ki" - és az ajándékok tekintetében sem egyeztettek. Arra a kérdésre pedig hogy Peti csatlakozhatna-e hozzájuk, ha akarna, Kata így válaszolt: "tőlem csatlakozhatna, de nem fog.. el van döntve, nem fog csatlakozni".

Sarka Kata a gyerekekkel tölti a karácsonyt Forrás: Facebook/Sarka Kata

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.