Jégtánccal ünnepelte szülinapját Molnár Andi: az ünnepi ráhangolódás csak ezután kezdődik

Molnár Andi karácsony jégtánc sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Andinak nemcsak a tánccipő áll remekül, hanem a jégkorcsolya is. A táncművész egy ingyenes, diákoknak szóló kezdeményezés alkalmával bújt korcsolyába a Nyugati téri bevásárlóközpont jégpályáján, és megmutatta, hogy tudásával nem csak a táncparketten nyűgöz le mindenkit.

"Dunavarsányban nőttem fel, ahol a nagypapám volt a tesitanár, aki a fiataloknak mindig szervezett valamilyen szabadidős programot. Nyáron az evezés és a vízitúrák hódítottak, télen pedig a salakos kézilabdapályát locsolták fel, és alakították jégpályává. Én 3 éves korom óta ebben nőttem fel. Szupernek tartom, hogy a téli időszakban Budapesten a korcsolyázást, falmászást, januártól pedig az eplényi Síarénában a síelést, snowboardozást is kipróbálhatják a fiatalok" - meséli Andi.

"Nekem az egyik kedvenc téli sportom a korcsolyázás. A papám jegén tanultam meg, kicsi korom óta műkorcsolya volt a lábamon minden télen. A családom egy saját készítésű hótoló szerkezetet is eszkábált, amivel karbantartották a jeget, éltek-haltak ezért, nagyon lelkesek voltak. Előfordult olyan is, hogy apukám annyira szorosra húzta a korcsolyám, hogy már sajgott a lábam, de akkor is csak róttam a köröket" - mosolyog Andi.

Jégtánccal ünnepelte szülinapját Molnár Andi Forrás: Sport43

A korcsolyázásnak számos jótékony hatása van: a friss levegőn töltött idő fontos az egészségünk szempontjából, a barátokkal való fogócskázásnak remek közösségépítő ereje van.

"Mivel 11 nappal karácsony előtt ünnepelem a szülinapom, nálam csak ezt követően indul a karácsonyra hangolódás. Feldíszítjük a lakást, elkészítjük az adventi koszorút és friss fenyőillattal varázsolunk ünnepi hangulatot. Mivel év közben sokat dolgozom, a tánctanítás, fellépések, televíziós szereplések miatt kevés időt tudok a családommal, barátaimmal tölteni, ez az év végi időszak róluk szól. Közösen mézeskalácsot sütünk, hosszan beszélgetünk, társasjátékozunk, feltöltődünk egymás társaságában" - meséli az ünnepi ráhangolódásról Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.