ByeAlexet megváltoztatja a szerelem: tőle szokatlan dolgot tett a barátnőjéért

Forrás: RTL Klub -
karácsony divat és dekor ByeAlex zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex szerelmes, és úgy tűnik, ez megváltoztatja az énekest. Egy kedves karácsonyi gesztussal próbált a barátnője kedvében járni.

ByeAlexnek nem annyira fontos, hogy karácsonyi fényekben ússzon az otthona, barátnője kedvéért azonban feldíszítette a teraszát.

„Oké, szóval az Andrist megkértem arra, hogy segítsen nekem ezeket a sz.rokat körbe rakni. Nem magam miatt, hanem egy kedves lány szeretné, hogy legyen ilyenünk" – kezdte Instagram-történetében Alex, aki zenésztársával épp fényfüzéreket bogozott ki az erkélyén.

Forrás: RTL Klub

„És én azt hittem, hogy ez egy perc, de rájöttem, hogy nem" – és Andris igazolta, hogy nehéz a füzért szétszedni.

Az is kiderült, hogy Alex még karácsonyfát sem szerzett be az idei ünnepre: „Na, nem érdekel az a fa. Kész" - hangzott el a videóban.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Megmutatta szerelmét ByeAlex, titokzatos modell rabolta el a szívét - Fotóhttp://www.life.hu/eletmod/20211129-megmutatta-szerelmet-byealex-titokzatos-modell-rabolta-el-a-szivet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.