Különleges karácsonyra készül Görbicz Anita és férje, Vincze Ottó: most először ünnepelnek így

karácsony Győri Audi ETO Görbicz Anita Vincze Ottó család sztárok titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár ismert házaspárt alkot Vincze Ottó és Görbicz Anita, nem szeretik a felhajtást és a rivaldafényt. Ők inkább arra törekednek az ünnepek alkalmával is, hogy meghitt és nyugodt hangulat szálljon a házukra. Ünnepi szokásaikról és titkaikról meséltek. 
Fotó: Polyák Attila - Origo

Anita azt is elárulta, mitől lesz náluk különleges a töltött káposzta:

–"Megcsináljuk gombócnak a tölteléket, a káposztát apróra vágjuk, majd levesszerűen készítjük el"– árulta el Görbicz Anita. – "Aztán ezt szedjük rá a gombócra. Szóval más, mint a hagyományos, de mi így szeretjük, így is nagyon finom, elhiheti".

Azt is elmesélték, hogy idén kisfiuknak különleges élményben lesz része:

"Úgy érezzük, Boldizsár most már elég nagy ahhoz, hogy megértse ennek a lényegét. Az egyik szigetközi falusi templomba megyünk, s remélem, megmarad benne az első élmény".

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.