Szívszorító vallomás: Kökény Dani családjában sokszor semmi sem került a karácsonyi asztalra

Forrás: TV2 -
TV2 sztárok ünnepi asztal Kökény Dani Sztárban sztár leszek! karácsonyi menü
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 11-én véget ér a Sztárban Sztár leszek! idei évada, és vasárnap este kiderül, hogy ki lesz az ország legsokoldalúbb tehetsége. A győzelemért már csak Yulaysi Miranda, Kaly Roland és Kökény Dani van versenyben.

Kökény Danira két nagy feladat is vár a döntőben: először Ray Charlesként lép majd színpadra, ezután duettet énekel az Ázsia Expressz harmadik évadának győztesével, Halastyák Fannival, azaz Nemazalánnyal. Dani számára nagy öröm lenne a győzelem, ugyanis nehéz gyerekkora volt, családjával sokat kellett nélkülözniük.

A közelgő ünnepek kapcsán beszélt arról, hogy a karácsony sem telt mindig az ajándékozás jegyében.

Kökény Dani Forrás: TV2

"Ha a pénztárcánk engedi, meg szoktuk lepni egymást egy-egy aprósággal. Emlékszem, egyszer még egy kis szintetizátort is kaptam, azon tanultam meg minden akkordot, úgyhogy nagyon örültem neki. De egyébként ajándékok nélkül is megvagyunk, bár nehéz körülmények között élünk, és sokszor kilátástalannak tűnik a helyzetünk" – kezdte a Story Magazinnak Kökény Dani, aki arról is mesélt, hogy a családja tartja benne a lelket, és kell is a támogatás, mert előfordult, hogy karácsonykor nem jutott meleg étel az asztalra.

"Isteni almás sütit, káposztát és halászlevet készít, de sokszor semmi nem kerül a tányérra. Olyankor csak körbeüljük az üres asztalt, beszélgetünk, majd elmegyünk az éjféli misére, és hálát adunk Istennek, hogy ilyen összetartó családunk van" – árulta el a fiatal énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.