Íme, itt van az időpont: a Reszkessetek, betörők! ekkor lesz látható a tévében

Forrás: AFP -
TV2 tévéműsor sztárok időpont Reszkessetek, betörők!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan a bejgli vagy a töltött káposzta, úgy a Reszkessetek, betörők! filmek sem hiányozhatnak a karácsonyi menüből. Szerencsére idén sem maradunk Kevin nélkül, sőt már az is kiderült, pontosan mikor kerülnek képernyőre az ikonikus filmek.

Akárcsak az előző években, idén is a TV2-n lesz látható a Reszkessetek, betörők! mindhárom része.

A Reszkessetek, betörők! első része december 24-én 21.10-kor kezdődik a TV2-n. A folytatás, az Elveszve New York-ban december 25-én 20.45-kor kerül képernyőre, míg a harmadik epizód miatt december 26-án 21.10-kor lesz érdemes a tévé elé ülni.

Forrás: AFP

A Macaulay Culkin főszereplésével készült szórakoztató karácsonyi film az évtizedek során számtalan folytatást kapott, de egyik sem lett olyan sikeres vagy kritikailag elismert, mint az 1990-ban bemutatott első, vagy a harminc éve mozikba került, '92-es második rész.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.