Hatalmas lagzi és váratlan szakítás - Heti bulvárkoktél

Anne Hathaway Demcsák Zsuzsa Katalin hercegnő Vilmos herceg Bulvárkoktél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét bővelkedett szerelemben és szakításban egyaránt, néhány sztár pedig megmutatta, hogy a korához képest egyszerűen pompásan néz ki. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Válások határon innen és túl

A héten napvilágot látott a hír, miszerint a TV2 csinos műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa elválik férjétől. Sőt, a hír bejelentése után a fiatal anyuka be is lázasodott, mert fizikailag és szellemileg is igencsak kimerítették őt az utóbbi hetek. A válásról bővebben itt olvashatsz. Ugyan Katalin hercegnő és Vilmos herceg nem válnak, néhány napot mégis külön kellett tölteniük. Katalin ugyanis egy számára fontos esküvőre volt hivatalos, míg az ifjú férjet máshová szólította a kötelesség.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Szerelem és lagzi a sztárvilágban

Szerencsére a válás mellett romantika is kísérte a hetet. A bulvárlapok még mindig a bájos színésznő, Anne Hathaway egy héttel ezelőtti lagzijáról cikkeznek, és már az ara ruháját is szemügyre vehettük. A Life.hu is írt a mesés ruháról itt. A világsztár mellett a Barátok közt szépsége, Kiss Ramóna is szerelmes hangulatban van mostanában. A színésznő nemrég Rómában töltött pár napot kedvesével, ahol alig bírtak betelni egymással.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kor nem számít - Bombaformában a világsztárok

A héten Jennifer Lopez ismét megmutatta, hogy számára nem nagy nehézség 43 évesen is tökéletesen kinézni. A kétgyermekes édesanya azt sem bánja, ha meg kell mutatnia bájait a kamerák előtt. Az egykori diszkókirálynőnek, a 72 éves Amanda Learnek pedig végképp nem lehet oka panaszra: a híresség a napokban Párizsban, Jean Paul Gaultier divatbemutatóján lépett a kifutóra, ahol mindenki megcsodálhatta máig tökéletes idomait. Ez igen!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.