Gyorsan fogynak a Sound-jegyek

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
fogyás fesztivál rekord jegy Balaton Sound 2014 Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rekordidőn belül gazdára találtak az egyik legnépszerűbb nyári fesztivál, a Balaton Sound elővételben kapható jegyei.

Nagy eséllyel idén is telt ház várható a Balaton Soundon, hiszen a szervezők az elővételes időszakra tervezett bérletmennyiség 98%-át, azaz az összes eladható bérlet háromnegyedét rekordidőn belül, alig három hónap alatt eladták. Március első hetében a kedvezményes időszak ezzel le is zárul, onnantól teljes árú bérlet illetve napijegy lesz csak kapható.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

"A 2013-as év utolsó hónapjában piacra dobott 15.000 Balaton Sound bérletből az utolsó néhány száz darab várhatóan a napokban gazdára talál, így legkésőbb péntekig lezárul a kedvezményes árú, úgynevezett 'early bird' időszak" – jelentette be Fülöp Zoltán, a Sound egyik főszervezője. Ezután bérletet már csak teljes áron lehet majd kapni, de a szervezők ennek mennyiségét is 5000 darabban limitálták.

"Könnyen lehet, hogy idén rekordidő alatt elfogynak a Balaton Sound bérletek, tekintve, hogy nem kellett 3 hónap, hogy a fesztiválra váltható bérletek háromnegyede elkeljen" - tette hozzá Lobenwein Norbert, a fesztivál másik főszervezője.

Ők a Balaton Sound fellépői:

Rudimental, Disclosure, Ricardo Villalobos, David Guetta, Wiz Khalifa, Martin Garrix, Alesso, Sven Väth, Steve Angello, W&W DJ-páros, Krewella, Maya Jane Coles, Azealia Banks

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.