Itt vannak a Sziget első nevei!

Forrás: Facebook/Florence And The Machine -
Sziget Fesztivál fellépő koncert bérlet Florence And The Machine Sziget 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal azok után, hogy megjelent a hivatalos aftermovie-ja a 2014-es Sziget Fesztiválnak, karácsony előtt újabb nagy dobással készültek a szervezők. Bejelentették az első line-upot, amelyben már szerepel a nulladik nap fő attrakciója, Florence And The Machine, akit már évek óta próbáltak elhívni egy fellépésre.

A Fesztiválköztársaságnak kikiáltott egyhetes koncert-és élménysorozat az egyik legnépszerűbb nyári program Európa-szerte. A hangsúlyt már nem csak a zenére, hanem a látványvilágra és a különböző interaktív műsorokra is fektetik. 2015-ben színpadra lép többek között a ska-punk-reggae-swing-dzsessz bulizenekar, a Babylon Circus, a svéd származású argentin zenész, José Gonzales és a nemrég befutott alt-J.

Florence And The Machine Forrás: Facebook/Florence And The Machine

A zenei műfajok sokszínűségét mutatja, hogy olyan koncertek is lesznek, mint Blasterjaxx, Kadebostany, AWOLNATION, Jamie Woon, Fauve, és a visszatérő The Subways . December végéig még kedvezményes áron lehet megvenni a hét-és ötnapos bérleteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.