Ryan Gosling szerepet vállal a Szárnyas fejvadász című kultfilm folytatásában

Forrás: AFP -
Szárnyas fejvadász 2 Ryan Gosling film
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Deadline.com értesülése szerint a filmsztár már szerződéséről tárgyal az Alcon Entertainment produkciós céggel - írja az MTI.

A sci-fi folytatását Dennis Villeneuve rendezi, Ridley Scott, aki a Philip K. Dick regényén alapuló eredeti filmet forgatta, ezúttal executive producerként dolgozik majd az alkotókkal.

Forrás: AFP


Harrison Ford régi szerepében, a replikánsokra (rövid életű androidokra) vadászó Rick Deckardként tér vissza az új történetben, amelynek forgatókönyvét Hampton Fancher és Michael Green írta. Az új epizód évtizedekkel a 2019 Los Angelesében játszódó eredeti film befejezése után veszi fel az események fonalát. A forgatás 2016 nyarán kezdődik.


Gosling, a Drive - Gázt! és a Gengszterosztag sztárja a tavalyi cannes-i filmfesztiválon debütált rendezőként Lost River című filmjével, amely a napokban került az észak-amerikai mozikba.

Április 18. - A cirkuszok világnapja - Most érdemes kimenni a Városligetbehttp://www.life.hu/kult/20150418-aprilis-18-a-cirkuszok-vilagnapja.htmlArtisták, mazsorettek és szambatáncosok vonulnak fel az idei városligeti cirkuszparádén, amelyet szombaton, a cirkuszok világnapján rendeznek meg a fővárosban.KultFotó: Polyák Attila - OrigoElső díjat nyert Amszterdamban a Liza, a rókatündérhttp://www.life.hu/kult/20150418-ujj-meszaros-karoly-elso-mozifilmje-a-liza-a-rokatunder-nyerte-a-legjobb-europai-fantasztikus.htmlUjj Mészáros Károly első mozifilmje, a Liza, a rókatündér nyerte a legjobb európai fantasztikus film Ezüst Mélies-díját péntek este a 31. Imagine Filmfesztiválon Amszterdamban - közölte szombaton a Magyar Filmunió az MTI-vel.KultOrigoEddie Murphy kapja idén a humoristákat elismerő Mark Twain-díjathttp://www.life.hu/kult/20150412-eddie-murphy-kapja-iden-a-humoristakat-elismero-mark-twain-dijat.htmlA Beverly Hills-i zsaru és a Szerepcsere című filmek sztárja a 18. amerikai humorista, aki átveheti az elismerést - olvasható a John F. Kennedyről elnevezett kulturális központ honlapján.Kult--Csatornát váltott a Showder Klubhttp://www.life.hu/kult/20150324-csatornat-valtott-a-showder-klub-a-stand-uposok-az-rtl-2-n-lathatok.htmlVisszatértek a képernyőre a stand-up comedy ismert arcai hétfőn késő este. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoBács Ferenc és Hűvösvölgyi Ildikó is a Kossuth-díjasok közötthttp://www.life.hu/kult/20150315-bacs-ferenc-es-huvosvolgyi-ildiko-oszvald-marika-is-a-kossuth-dijasok-kozott.htmlAz ünnepségen a Magyar Érdemrend különböző fokozatait harmincketten vehették át, tizenhárom művész kapott Kossuth-díjat, hatan megosztott Kossuth-díjban részesültek. Széchenyi-díjat tizennégyen, megosztott Széchenyi-díjat pedig hárman vehettek át. KultOrigo"Tereskova ellopta a névjegyemet" - A testverselőnő kiakadthttp://www.life.hu/kult/20150311-viola-szandra-hazank-elso-testverseloje-kiakadt-tereskovara.htmlViola Szandra Tereskovának esett. A testverseivel a köztudatba berobbanó Szandra nemcsak azt fájlalja, hogy - állítása szerint - Kriszta ellopta az ötletét, hanem azt is, hogy mindezt trágár módon tette. Cicaharc van készülőben!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.