Daniel Craig: "Engem Bond tett igazán gazdaggá"

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Britta Pedersen -
film Daniel Craig James Bond karakter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Craig a hűvös, acélkék szemű titkosügynök sötét múltjáról és fényes jelenéről mesélt legújabb, 007 Spectre - A fantom visszatér című legújabb filmje kapcsán.

Egy-egy Bond-filmre jónéhány hónapig tart a felkészülés, majd ugyanígy a forgatás is. A kőkemény munka végét korábban Daniel egy hónapig tartó alkoholizálással ünnepelte, ma már azonban inkább családjával tölti a pihenőidejét. "Ma már csak otthon akarok lenni a családommal és alszom. Semmi másra nem vágyom, annyira megterhelőek ezek az időszakok" - mesélte a hollywoodi színész, aki azt is elárulta, hogy nemrégiben tett megdöbbentő kijelentése mellett )miszerint inkább eret vágna magán, csak ne kelljen még egyszer eljátszania a szerepet) továbbra is kitart. "Igen, ezt mondtam és nem is szívom vissza. Mindig azt mondom, hogy bármikor megváltoztathatom a véleményem, ha akarom."

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Britta Pedersen

A Bond-szerepért azért hálás a színész: "Hihetetlenül szerencsés vagyok, és már nem azért dolgozom, hogy pénzt keressek vele."

Dalra fakad Stohl András - hallgasd meg itthttp://www.life.hu/kult/20151106-dalra-fakad-stohl-andras-a-jatekkeszito-zenes-mesejatek-szereploje.htmlDalra fakad Stohl András. Ő a megújult A Játékkészítő című mese-musical címszereplője, aki idén decemberben már énekelni is fog. Kult--Ezért utáljuk Kim Kardashiant – pszichológusok véleménye http://www.life.hu/kult/20151106-ezert-utaljuk-kim-kardashiant-pszichologusok-velemenye-a-pletykarol.htmlMindenki szeret pletykálni vagy másokat becsmérlő szavakkal illetni a háta mögött. De miért van ez így? Miért okoz néha olyan hatalmas örömet, ha kibeszélhetünk valakit? Kim Kardashian példáján keresztül mondják el véleményüket a szakemberek. KultThinkstockHoppá! Így csókolózik Kovács Patrícia és Gryllus Dorkahttp://www.life.hu/kult/20151106-igy-csokolozik-kovacs-patricia-es-gryllus-dorka-felvilag-cimu-legujabb-filmukben.htmlIgen erotikusra sikerült a Félvilág című legújabb magyar kosztümös thriller. Kult--4 elvetemült gazember, akik többször is megszöktek a börtönbőlhttp://www.life.hu/kult/20151104-4-elvetemult-gazember-akik-egynel-tobbszor-szoktek-meg-a-bortonokbol-ted-bundy-brian-bo-larsen-yoshi.htmlBörtönbe az esetek nagy részében nem véletlenül kerül az ember, a legelvetemültebb bűnözőket pedig az igazságszolgáltatás hosszú időre rács mögé kényszeríti. Sokan próbálkoznak szökéssel, egyeseknek sikerül is a kerítésen túlra jutniuk. Vannak azonban olyan szabadulóművészek is, akik ezt egymás után kétszer is megtették. Őket mutatjuk most meg, a teljesség igénye nélkül. Kult--Sandra Bullockkal erősít az Ocean's Elevenhttp://www.life.hu/kult/20151031-sandra-bullockkal-erosit-az-ocean-s-eleven.htmlHollywoodban sokszor, sokféleképpen hívják fel a figyelmet a szexizmusra. Egy híres amerikai rendező, Cristopher McQuarrie ezúttal arra kérte rajongóit, mondják el ők maguk, mely filmek főszerepét vehetnék át nők. KultOrigoMozi Sohaországban: a 7 legemlékezetesebb Pán Péter-filmhttp://www.life.hu/kult/20151020-mozi-sohaorszagban-a-het-legemlekezetesebb-pan-peter-film-a-legujabb-bemutato-premier-kapcsan.htmlAz e héten mozikba érkező Pán kapcsán utánanéztünk: melyek voltak a klasszikus történet eddigi legjobb adaptációi a mozivásznon - és melyik miben jeleskedett? Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.