Daniel Craig: "Engem Bond tett igazán gazdaggá"

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Britta Pedersen -
film Daniel Craig James Bond karakter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Craig a hűvös, acélkék szemű titkosügynök sötét múltjáról és fényes jelenéről mesélt legújabb, 007 Spectre - A fantom visszatér című legújabb filmje kapcsán.

Egy-egy Bond-filmre jónéhány hónapig tart a felkészülés, majd ugyanígy a forgatás is. A kőkemény munka végét korábban Daniel egy hónapig tartó alkoholizálással ünnepelte, ma már azonban inkább családjával tölti a pihenőidejét. "Ma már csak otthon akarok lenni a családommal és alszom. Semmi másra nem vágyom, annyira megterhelőek ezek az időszakok" - mesélte a hollywoodi színész, aki azt is elárulta, hogy nemrégiben tett megdöbbentő kijelentése mellett )miszerint inkább eret vágna magán, csak ne kelljen még egyszer eljátszania a szerepet) továbbra is kitart. "Igen, ezt mondtam és nem is szívom vissza. Mindig azt mondom, hogy bármikor megváltoztathatom a véleményem, ha akarom."

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Britta Pedersen

A Bond-szerepért azért hálás a színész: "Hihetetlenül szerencsés vagyok, és már nem azért dolgozom, hogy pénzt keressek vele."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.