A 10 legjobb idézet Müller Pétertől

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség becsület idézet Müller Péter szeretet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Péter heti bölcsességeiből válogattuk ki a kedvenceinket.

Az igazi táncban az a legszebb, ha messzire röpül tőled a társad, de te egyedül, magányosan pörögve is tudod, hogy visszatér hozzád. Ha nem tér vissza, nem volt igazi tánc.

Minden félelmed akkor szűnik meg, ha megismered azt, amitől féltél. Akkor rájössz, mint aki felébred, hogy rosszat álmodtál csupán.

Amire hangolod magad, azt fogadod magadba. Annak leszel eszköze, tettestársa, megvalósítója. Ha harmóniára hangolod magad, érzed, hogy angyalok vannak körülötted.

Vágyaid olyanok, mint egy felbukkanó madárraj a házad felett. Elsuhannak. De ha fészket vernek az ereszed alatt, ott élnek, s ezért már te felelsz. Befogadtad őket!

Forrás: Thinkstock

Élni csodálatos mutatvány. De a nyulat, amit a cilinderből előhúzol, te magad tetted bele. Akkor is, ha nem emlékszel rá.

Nem legyőzni kell az akadályt, hanem túljutni rajta. A folyó nem áll le vitatkozni az útját álló sziklával, eltolni sem akarja, hanem túlfolyik rajta, és vidáman rohan a tenger felé.

Az embereket könnyebb meghülyíteni, mint meggyőzni őket arról, hogy meg vannak hülyítve.

Minden emberben van valami szerethető. Ha ezt megtaláljuk, mint a mágnes összevonz vele, s minden más zavaró és taszító elfelejthető.

Sohase tedd más kezébe a sorsodat. A középpont benned van – nem függhet másoktól sem örömöd, sem bánatod.

Amikor nincs közöttünk semmi idegenség, semmi akadály, hamisság, amikor nincs szükség semmi ravaszkodásra, mert szív a szívhez szól… ez a legtisztább szerelem.

Kínos! Puszi helyett megcsókolta Jennifer Lawrence Natalie Dormert - Videóhttp://www.life.hu/kult/20151107-kinos-puszi-helyett-megcsokolta-jennifer-lawrence-natalie-dormert.htmlAz éhezők viadala utolsó részének londoni premierjént esett meg a kínos dolog: Jennifer Lawrence szájon csókolta kolléganőjét. A két nő jól kivágta magát és jót viccelődtek az eseten. Kult--Kiszivárgott Rihanna szado-mazo videója (18+)http://www.life.hu/kult/20151107-kiszivargott-rihanna-szado-mazo-videoja-ami-kimaradt-a-bitch-better-have-my-money-cimu-videoklipbol.htmlSokszor írtunk már Rihanna legújabb videóklipjéről, amelyet a Bitch better have my money című számhoz forgattak. Ezúttal pedig kiszivárogtak a kimaradt jelenetek is. Kult--Dalra fakad Stohl András - hallgasd meg itthttp://www.life.hu/kult/20151106-dalra-fakad-stohl-andras-a-jatekkeszito-zenes-mesejatek-szereploje.htmlDalra fakad Stohl András. Ő a megújult A Játékkészítő című mese-musical címszereplője, aki idén decemberben már énekelni is fog. Kult--Lesifotó: Véresre verték Jake Gyllenhaal fejéthttp://www.life.hu/kult/20151031-veresre-pufoltek-jake-gyllenhaal-fejet-legujabb-filmjenek-forgatasan.htmlBorzalmasan fest a hollywoodi színész - egy lesifotós örökítette meg, ahogyan próbál magához térni.KultRihanna anyaszült meztelenül gyilkol (18+)http://www.life.hu/kult/20151031-rihanna-anyaszult-meztelenul-gyilkolt-bitch-better-have-my-money-cimu-klipjeben-kimaradt-jelenetek.htmlIsmered már Rihanna Bitch better have my money című, fergetes videóklipjét? Ha nem lenne elég a filmbe illő képsorok brutalitása, most megmutatjuk a kimaradt jeleneteket... Csak erős idegzetűeknek!KultThinkstock30 érdekesség a 30 éves Vissza a jövőbe című kultfilmrőlhttp://www.life.hu/kult/20151019-30-erdekesseg-a-30-eves-vissza-a-jovobe-cimu-kultfilmrol.html1985-ben mutatták be először, e héttől pedig újra játsszák a magyar mozik a Vissza a jövőbe első részét — melynek folytatásában ráadásul épp 2015 októberébe utaznak a szereplők, így különösen aktuális, hogy megosszunk a filmekről egy csomó érdekes információt kedves olvasóinkkal. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.