Őrjöngenek a színészek! A bemutató előtt szivárgott ki DiCaprio új filmje

film Quentin Tarantino letöltés Leonardo DiCaprio botrány premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bemutató előtt álló Aljas nyolcas című Tarantino-filmet és a 135 millió dollárból készült A visszatérő-t is jó minőségben le lehet tölteni illegálisan. Mindkét produkciót december 25-én kezdik vetíteni az amerikai mozik.

Az Oscaron szavazó akadémiai tagok, illetve más díjátadók zsűrije screenereket, vagyis megtekintőket kap, így otthon, kényelmes körülmények tudják megnézni a díjra éhező filmet. Ezek a DVD-k valamilyen módon mindig utat találnak az internetre. A screenerek vízjellel vannak ellátva, így elméletileg visszakereshető, hogy kitől szivárgott ki a film - írja az Origo.

Leonardo DiCaprio A visszatérő című filmben Forrás: InterCom

A Variety azt írta az Excipio adataira hivatkozva, hogy az első huszonnégy órában 569 153 különböző IP-címről töltötték le azAljas nyolcas-t, A visszatérő-t pedig 739 580-an szedték le. Quentin Tarantino most nagyon ideges lehet, hiszen az új westernje kampánya arra épült, hogy ezt a filmet a moziban kell látni, lehetőleg egy 70mm-es vetítésen. A hírek szerint a rendezők mellett a színészek is kibuktak a hír hallatán, és vizsgálatot követlenek az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.