Az Ocho Macho lesz A Dal extra produkciója szombat este

Forrás: Facebook/OCHO MACHO -
Ocho Macho A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reggae, ska, punk és a latin stílusokat vegyítő zenekar, szombat este A Dal nézőit szórakoztatja dinamikus előadásával, a második elődöntőben.

A Jó óó-jóó-jo-jo-de jó lesz A Dal szombat esti második elődöntőjének extraprodukciója. A 10 éve alakult vas megyei zenekar ma már minden hazai fesztivál garantált fellépője. A 2015-ös Nagy-Szín-Pad! díj megnyerésével ők képviselték Magyarországot a 30. Eurosonic Fesztiválon, ahol teltházas koncertjük után a közönség letérdelt az Ocho Macho zenekar előtt.

Ocho Macho Forrás: Facebook/OCHO MACHO

Ők lépnek fel a 2. elődöntőben

Szombaton este a második elődöntőben a következő versenyzőket láthatjátok A Dal színpadán: C.E.T., Gáspár Laci, Group'N'Swing, Karmapolis & Szécsi Böbe, Kállay Saunders Band, Maszkura és a Tücsökraj+ Sika Finuccsi, Oláh Gergő, Passed, Patai Anna és Vásáry André.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy A Dal 2016 zenei szerkesztői ránk gondoltak, mint extra produkcióra. Azon leszünk, hogy a fellépésünk alatt átadjuk a nézőknek a 'huppogás' érzést, és néhány percig egy nyári fesztiválon érezzék magukat” – nyilatkozták az Ocho Macho zenekar tagjai. A szombat esti fellépéshez a Fonogram-díjas rapper, Deniz is csatlakozik vendégfellépőként.

Mackófesztivált rendeznek a fővárosi állatkertbenhttp://www.life.hu/kult/20160130-mackofesztivalt-rendeznek-a-fovarosi-allatkertben.htmlKülönféle medvékhez kapcsolódó programokkal, látványetetésekkel, mézkóstolóval és medveárnyék észleléssel is várja a Mackófesztivál keretében szombattól keddig négy napon át a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert. Kult--Megszűnik a Benkó Dixieland Bandhttp://www.life.hu/kult/20160130-megszunik-a-benko-dixieland-band.htmlA 2015 év végén elhunyt Benkó Sándor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész emlékének megőrzésére családja művészeti alapítványt hoz létre. Kult--Hogyan szeressünk jól? Segítünk a válaszban! http://www.life.hu/kult/20160129-kulturalis-programajanlo-januar-28-31.htmlA hétvége akkor a legjobb, ha a lazítás jegyében telik. Ha érdekelnek az emberi lélek legmélyebb bugyrai, vagy szívesen röhögnél másfél órán keresztül Robert De Niro obszcén poénjain, itt a helyed! Vedd elő a naptárad, és válogass kedvedre a lehetőségek között. KultThinkstockRégi-új nő tűnik fel Bereczki Zoltán melletthttp://www.life.hu/kult/20160129-bereczki-zoltan-szinesz-multjabol-felbukkant-egy-holgy-es-hamarosan-egyutt-allnak-szinpadra.htmlElőkerült egy nő Bereczki Zoltán múltjából, és hamarosan együtt állnak színpadra. Az énekes elárulta, a kilencvenes években gyakran „kerülgették" egymást Váczi Eszterrel, hiszen mindketten aktív szereplői voltak a hazai klubéletnek. Kult--Kit Harington elárulta, mi lesz Havas John sorsa http://www.life.hu/kult/20160128-eldolt-havas-john-sorsa-kit-harington-elarulta-karaktere-sorsat-a-rajongok-duhongenek.htmlA Trónok harca-rajongók már tűkön ülnek, hogy vajon mi lesz egyik kedvenc karakterük sorsa. Havas Jon meghalt, vagy sem? Most kiderült! KultOrigoFilmkritika: Saul fia - magyar suttogások szűrődnek ki a bábeli zűrzavarbólhttp://www.life.hu/kult/20160122-filmkritika-saul-fia-cannes-nagydijas-golden-globe-dijas-film-amit-oscar-dijra-is-jeloltek.htmlEmber az embertelenségben. Istók Levente kritikája. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.