találkozás internet Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első randevú mindig stresszes...

Vajon tetszel-e neki? Ízlik-e neki a főztöd? És a humorod? Úgy sülnek-e el a poénjaid, ahogyan szeretnéd?

Sok kínos dolog kiküszöbölhető az első randi alkalmával, ha előtte virtuális találkozóra mentek: ilyenkor az sem baj, ha nem tudsz odafigyelni minden részletre.

Az alábbi videóban megnézheted, mennyi-mennyi előnye is lehet egy ilyen randinak:

19 érdekesség az újra moziba kerülő Casablancárólhttp://www.life.hu/kult/20160926-casablanca-cimu-film-erdekessegek.htmlSzeptember végétől újra mozivásznon látható Humphrey Bogart és Ingrid Bergman legendás közös filmje, a Casablanca – digitálisan felújítva. Mi pedig megragadtuk a lehetőséget, hogy összegyűjtsünk egy nagy adag kevéssé közismert információt minden idők egyik leghíresebb filmjéről. KultOrigoAz 5 leghátborzongatóbb, máig megoldatlan gyilkosság (18+)http://www.life.hu/kult/20160927-az-ot-leghatborzongatobb-maig-megoldatlan-gyilkossag.htmlEgyes rejtélyes halálesetek sokáig tartják lázban a médiát és a közvéleményt is, ám sokszor azonban még ez sem segít a rendőröknek a bűnügyek megoldásában. Hiába a fokozott figyelem és a rengeteg teória arról, mi történhetett, bizonyos esetek máig megoldatlanok maradtak. Íme, a leghátborzongatóbb, máig megoldatlan ügyek – csak erős idegzetűeknek! KultIgazi katasztrófák a filmvásznon: amikor a természeti csapások a moziba költöznekhttp://www.life.hu/kult/20160927-katasztrofak-a-filmvasznon-eletben-maradtak-apollo-13-titanic-a-lehetetlen-everest-sully-melytengeri.htmlE héttől játsszák a Mélytengeri pokol című filmet, mely a Mexikói-öbölben történt híres olajkatasztrófa eseményeit dolgozza fel Mark Wahlberg főszereplésével. Az utóbbi időben kimondottan elszaporodtak a hasonló, valós eseményeken alapuló mozik — itt az ideje hát, hogy listára gyűjtsük a legemlékezetesebbeket. Kult--Jack Nicholsontól Heath Ledgeren át Jared Letóig: Joker leghíresebb megformálóihttp://www.life.hu/kult/20160905-joker-leghiresebb-megformaloi.htmlA popkultúra legfélelmetesebb vigyorát és leghíresebb képregénygonoszát az idők során számos színész életre keltette már – az épp mozikban futó Suicide Squad egyik szereplőjeként most Jared Leto alakítja Jokert. Ennek apropóján utánanéztünk: kik voltak a nagy elődök, és kik lesznek az utódok? KultOrigoNem bírod ki egy évig a Trónok harca szereplői nélkül?http://www.life.hu/kult/20160708-nem-birod-ki-egy-evig-a-tronok-harca-szereploi-nelkul-ezekben-a-filmekben-mar-most-megnezheted.htmlA világ legnépszerűbb tévésorozata majd’ egyéves pihenőjére vonult a következő évadig, de ha addig is látni akarod Tyriont, Jamiet, Daeneryst, Havas Jont és a többieket, akkor van mihez fordulni: összegyűjtöttük az őket alakító színészek eddigi legismertebb filmszerepeit. Kult--"Az űr a legvégső határ" - a legemlékezetesebb világűrben játszódó filmekhttp://www.life.hu/kult/20160801-a-legemlekezetesebb-vilagurben-jatszodo-filmek.htmlMár dübörög a mozikban a legújabb Star Trek-film, amely a széria legszebb hagyományaihoz méltóan az ismeretlen felfedezéséről és meghódításáról szól, természetesen a titokzatos világűrben. Ebből az alkalomból összegyűjtöttük a kedvenc, űrben játszódó filmjeinket – azokra koncentrálva, amelyekben nem idegen bolygókon, hanem valóban a kozmikus csillagközi térben bonyolódik a cselekmény. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.