Ezért jött el a Nemzetiből Reviczky Gábor

Fotó: Mudra László - Origo -
kult Reviczky Gábor színész Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősz óta már nem a Nemzetiben dolgozik Reviczky Gábor, aki nemrég azt is elárulta, mi volt a távozásának legfőbb oka. 

nem szerettem volna ezzel aláírni a halálos ítéletemet.

Blikknek

Reviczky Gábor a Pappa Pia forgatáson Fotó: Mudra László - Origo

Persze nem kell félteni a színészt: szabadúszóként Reviczkynek van teendője bőven. "A Pesti Magyar Színház 2017-ben is számít rám. Márciustól kezdődnek a Hyppolit, a lakáj próbái. Ebben Kabos Gyula legendás szerepét, Schneider Mátyás vállalkozót viszem színpadra. A darab rendezője és remélhetőleg Hyppolit megformálója is Eperjes Karcsi lenne, bár ő ettől még nagyon húzódozik. Én mindenesetre nagyon szeretném, ha vállalná" - mesélte a magyar színész.

Advent - Minden napra egy mese: A kis király beszélő babájahttp://www.life.hu/kult/20161214-jokai-mor-a-kis-kiraly-beszelo-babaja-cimu-mese.htmlVisszaszámlálás: kettő nap karácsonyig. Ezúttal Jókai Mór történetét fogadjátok szeretettel, A kis király beszélő babája címűtörténetét. KultThinkstockGábor Zsazsa az a magyar színésznő, akinek összejött az amerikai álomhttp://www.life.hu/kult/20161219-gabor-zsazsa-elete-a-magyar-szineszno-hollywoodban.htmlKilencszer ment férjhez Gábor Zsazsa, aki 1917. február 6-án látta meg a napvilágot Gábor Sáriként. Két lánytestvérével együtt próbálgatták szárnyaikat Hollywoodban, ám csak neki sikerült megvalósítani azt, amire azóta is sok magyar színésznő vágyik. Egyetlen gyermeke született, akivel sosem ápoltak felhőtlen viszonyt. Lánya előbb hunyt el, mint ő, és máig nem tudni, hogy a színésznőnek beszámoltak-e gyermeke haláláról. Kult--Steven Spielberg 70: egy páratlan rendezői karrier legfontosabb állomásaihttp://www.life.hu/kult/20161217-steven-spielberg-70-eves.htmlA mai napon ünnepli hetvenedik születésnapját a világ valószínűleg legismertebb filmrendezője, akinek több műfajban is klasszikus mozik egész sorát köszönhetjük, és aki vitán felül óriási hatást gyakorolt a globális filmipar alakulására évtizedeken át. A jeles napon karrierje legfontosabb filmjeit listára gyűjtve köszöntjük Steven Spielberget! Kult--Női ruhában pózoló férfi, macska a bölcsőben és nyomozás egy nem létező alak után http://www.life.hu/kult/20161213-ezeket-a-konyveket-olvastuk-iden.htmlÍme, a Life.hu szerkesztőinek kedvenc olvasmányai idén. Bátran ajánljuk mindenkinek, akár a karácsonyfa alá is. KultThinkstockAdvent - Minden napra egy mese: A koldus gyermekhttp://www.life.hu/kult/20161214-jokai-mor-a-koldus-gyermek.htmlMár nem egészen egy hét van hátra karácsonyig. A karácsonyi készülődés lázában szakítsatok időt egymásra. Ezúttal Jókai Mór meséjével hajtsátok álomra a fejeteket. Összebújás, forró habos kakaó, és kezdődhet a mese. KultThinkstockNői ruhában pózoló férfi, macska a bölcsőben és nyomozás egy nem létező alak után http://www.life.hu/kult/20161213-ezeket-a-konyveket-olvastuk-iden.htmlÍme, a Life.hu szerkesztőinek kedvenc olvasmányai idén. Bátran ajánljuk mindenkinek, akár a karácsonyfa alá is. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.