Öt dögös és kemény csaj, akik miatt érdemes sorozatokat nézni

sorozat dögös tévé nyomozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan szakmák, amiket alapból férfiaknak való munkának gondolunk, pedig ahogy gyakran a valóságban, úgy a képernyőn is, kemény és félelmet nem ismerő nők szintén űzik ezeket a foglalkozásokat. Helyszínelő, nyomozó vagy éppen kriminológus? Igen, ők is lehetnek bevállalós és közben dögös lányok! Összeszedtünk pár igazán csinos karaktert, akik miatt érdemes bűnügyi sorozatokat nézni.

1. Patricia Arquette, azaz Avery Ryan a CSI: Cyber helyszínelők című sorozatból

Vajon lehetséges, hogy egy a kiberbűnözéssel foglalkozó csapat vezetője egy belevaló szőke csajszi? Természetesen lehetséges, mivel a CSI: Cyber helyszínelők Ryan ügynökét a csinos Patricia Arquette játssza. Az Emmy- és Golden Globe díjas Patricia mielőtt a számítógépes bűnözéssel foglalkozó csapat vezetője lett volna olyan filmekben és sorozatokban láthattuk, mint a Médium, az Így neveld az anyádat vagy a Különleges ügyosztály.

Patricia Arquette, azaz Avery Ryan a CSI: Cyber helyszínelők című sorozatból Forrás: CBS

2. Marie Dompnier, azaz Sandra Winckler a Tanúk nyomozónője

A francia krimisorozat, a Tanúk fiatal nyomozója Sandra, akire nem kisebb feladat hárul, mint hogy egy sötét bűnügyet felderítsen a nyugdíjba vonult Paul Maisonneuve-val közösen az észak-franciaországi Le Tréport városában. A Sandrát alakító Marie Dompniert már láthattuk Az utolsó éjszaka Párizsban című történelmi drámában.

Marie Dompnier, azaz Sandra Winckler a Tanúk nyomozónője Forrás: Facebook/Les Témoigns

3. Juliette Roudet, azaz Adèle Delettre a Profilozók újonca

Juliette Roudet, azaz Adèle veszi át a stafétát Cholétól a Profilozók hetedik évadában miután a sorozat oszlopos tagja, az okos, bár kissé furcsa Chloé távozik a sorozatból. Adèle-lel már találkozhattak a sorozatnézők az előző évadokban. A kriminológust játszó Juliette, igaz nem vörös, hanem barna, de ugyanolyan elszántan igyekszik felállítani a legelvetemültebb bűnözők profilját, mint előde.

Juliette Roudet, azaz Adele Delettre a Profilozók újonca Forrás: Instagram/Juliette Roudet

4. A.J Cook, azaz Jennifer Jareau „JJ" a Gyilkos elmék ügynöke

És vajon mit csinál egy különleges ügynök főleg, ha szőke, okos és szép? Természetesen a bűnözők nyomába ered, mint a Gyilkos elmék JJ-je. A kanadai származású színésznőt különböző tévésorozatokban és filmekben láthattuk az elmúlt években, mint például a Különleges ügyosztály vagy A vérfarkas című film.

A.J Cook, azaz Jennifer Jareau „JJ" a Gyilkos elmék ügynöke Forrás: CBS

5. Alana de la Garza, azaz Clara Segel a Gyilkos elmék: túl minden határon különleges ügynöke

A szépséges színésznő alakította Clara nemcsak különleges ügynök, hanem kulturális antropológus is, aki szintén törzsgyökeres tagja a Jack Garrett (Gary Sinise) vezette ügyosztálynak. Alana de la Garza vérbeli nyomozó, ha csak a szerepeit nézzük: játszott a JAG – Becsületbeli ügyek, a CSI: Miami helyszínelők és az NSIC: Los Angeles című sorozatokban is.

Alana de la Garza, azaz Clara Segel a Gyilkos elmék: túl minden határon különleges ügynöke Forrás: Facebook/Criminal Minds:Beyond Borders
A filmvászon legütősebb lány- és legénybúcsúihttp://www.life.hu/kult/20170626-masnapos-pasik-ronda-ugyek-es-csajok-hajnalig-a-filmvaszon-legutosebb-lany-es-legenybucsui.htmlMár látható a mozikban a Csajok hajnalig, amelyben Scarlett Johansson és barátnői keverednek mindenféle súlyos kalandokba egy lánybúcsú alkalmából — rácsatlakozva ezzel egy utóbbi időben nagyon felkapottá váló filmes trendre. Aminek most bemutatjuk a legemlékezetesebb példáit, azaz következzenek a kedvenc mozis lány- és legénybúcsúink! Kult--20 éves az első Harry Potter-könyvhttp://www.life.hu/kult/20170626-iden-20-eves-az-elso-harry-potter-konyv.html20 évvel ezelőtt, június 26-án találkozhatott a világ először, a leghíresebb varázsló fiúval. Gondoltad volna, hogy így eltelt ez a sok idő?! Az évforduló alkalmából összeszedtük a legérdekesebb kulisszatitkokat a megjelent könyvekről. Kult--Amikor a csajok a keményebbek: ők a filmvászon legvagányabb akcióhősnőihttp://www.life.hu/kult/20170613-akciohosnok-a-filmvasznon.htmlMár látható a mozikban a Wonder Woman, amelyben Gal Gadot amazon hercegnőként jár élen a harcban és az akciózásban az első világháború idején, gyakran saját kezével megóvva a (szeretett) férfiakat. Ennek apropóján pedig listára gyűjtöttük azon nőtársait, akik szinték emlékezetes és emblematikus módon kalandoztak a filmvásznon. Kult--Trey Ratcliff fotós Budapestre látogatott http://www.life.hu/kult/20170601-trey-ratcliff-fotos-budapestre-latogatott-es-fotosturat-szervezett.htmlMájus utolsó napján európai fotós körútjának keretében Budapestre érkezett Trey Ratcliff világhírű fotós és író. Trey meghívta a fotózás szerelmeseit egy közös sétára gyönyörű fővárosunkban és még extra tippeket is adott. KultOrigo22 érdekesség A Karib-tenger kalózai-filmekrőlhttp://www.life.hu/kult/20170531-huszonketto-erdekesseg-a-karib-tenger-kalozai-filmekrol.htmlMár látható a hazai mozikban is Jack Sparrow kapitány legújabb kalandja, azaz A Karib-tenger kalózai – Salazar bosszúja, mi pedig ebből az alkalomból összegyűjtöttünk egy jó nagy adag érdekességet a sorozat eddigi filmjeiről és legújabb darabjáról. Kult--21 érdekesség az Alien-filmekről http://www.life.hu/kult/20170530-huszonegy-erdekesseg-az-alien-filmekrol.htmlMár látható a mozikban az Alien: Covenant, amely egyszerre szolgál folytatásul az öt évvel ezelőtti Prometheushoz és előzményül A nyolcadik utas: a Halálhoz és klasszikus társaihoz - miközben fényt derít minden idők legfélelmetesebb űrszörnyének eredetére is. Ezen jeles alkalomból pedig az Alien-filmek érdekességeiből szemezgettünk. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.