Filmhősök és a valóság egy helyen: Fotók!

R2D2 Simpson család fotósorozat vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olykor mindenkinek vicces dolgok jutnak az eszébe, amiket szavakba önteni nagyon nehéz, megmutatni viszont annál könnyebb: Fotók! 

A filmek és mesék mindenki fejében élénken megmaradnak. Vannak olyan karakterek, amelyek egy életen át kísérnek minket, és léteznek olyan szituációk is, amelyek kísértetiesen hasonlítanak egy egy kedvenc filmhősünkhöz.

Forrás: Instagram/Francois Dourlen

Ezeket olykor szavakkal is el tudjuk mesélni a többieknek, de olykor egy fotóval sokkal könnyebb visszaadni a fantáziánkban megszületett képet. És ha valaki szintén ismeri az adott karaktert, akkor ezzel még mosolyt is csalhatunk a környezetünk arcára.

Ezért készítettük el ezt az összeállítást is, amelyben közismert figurák keveredtek össze a mindennapi élet helyzeteivel: óvatosan, a képeket nehéz megállni nevetés nélkül.

/1707/Filmh2017712115647

Ebből is látszik, hogy a teremtőnek volt humora: Fotók!

Néha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.