Herman Ottó Gimnázium Michael Jackson dal videó We are the World megható
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson We Are the World című dalát dolgozták fel a Herman Ottó Gimnázium tanárai és diákjai. A megható videóért rajong most az internet.

Diákok és tanárok együtt éneklik a We Are the World című dalt a Herman Ottó Gimnázium megható videójában. Ezért a 8 perces klipért rajong most az internet.

Valóban rendkívüli lett a Kiss Zoltán rendezte videó, amelyben először csak egy gyermek énekel, majd folyamatosan csatlakoznak hozzá a tanárai és diáktársai egészen addig, amíg be nem esteledik. Végül telefonokkal világítva éneklik a nem mindennapi dalt.

Ezt jelenti ma Magyarországon a kultúrahttp://www.life.hu/kult/20190116-ezt-jelenti-ma-magyarorszagon-a-kultura-kultura-napja.htmlPár nap múlva, azaz január 22-én ünnepeljük a magyar kultúra napját. A Himnusz születésének évfordulója adta az apropót ahhoz, hogy végiggondoljuk, mit értünk ma, a 21. században kultúra alatt. KultOrigo100 évig rejtőzött a pesti lakásban a dombormű, amelyet Gustav Klimt készíthetetthttp://www.life.hu/kult/20190117-100-evig-rejtozott-a-pesti-lakasban-a-dombormu-amit-gustav-klimt-keszithetett.htmlA budapesti Nagykörút egyik lakásában fedezte fel egy belsőépítész azt a domborművet, amely Gustav Klimt keze munkája lehet. Kult--Carol Channing színésznő 97 évesen távozott az élők sorábólhttp://www.life.hu/kult/20190116-carol-channing-szineszno-97-evesen-tavozott-az-elok-sorabol.html97 évesen elhunyt Carol Channing, akit olyan musicalek tettek híressé, mint a Helló, Dolly. Kult--Elhunyt Kovács Gyula színművészhttp://www.life.hu/kult/20190116-elhunyt-kovacs-gyula-szinmuvesz.htmlÉletének 70. évében elhunyt a kecskeméti Katona József Színház színművésze, Kovács Gyula. Társulata jelentette be a szomorú hírt. Kult--Jobb ember leszek! mozgalom: a pszichológus szerint így bánj a "szeretlek" szóvalhttp://www.life.hu/kult/20190115-jobb-ember-leszek-mozgalom-a-pszichologus-szerint-igy-banj-a-szeretlek-szoval.htmlNem egyszerű kimondani: szeretlek. Ám ha egy kicsit kimozdulunk a komfortzónánkból, pozitív irányba változhatnak kapcsolataink. A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának januári kihívásával ebben szeretnénk segíteni. Arról, hogyan befolyásolja érzelmeink kimutatása a szeretteinkkel való viszonyunkat, Vépy Viktória pszichológust kérdeztük. KultOrigoÚj dallal rukkolt elő a The Cranberries együttes Dolores O'Riordan halálának évfordulójánhttp://www.life.hu/kult/20190116-uj-dallal-rukkolt-elo-a-the-cranberries-egyuttes-dolores-oriordan-halalanak-evfordulojan.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.