Házigazda nélkül rendezik meg a 71. Emmy-díjátadót

Forrás: HBO -
Emmy-díj Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házigazda nélkül rendezik meg szeptemberben a legrangosabb amerikai televíziós elismerés, az Emmy díjátadó gáláját, hasonlóan ahhoz, ahogy korábban az Oscar-gálát - jelentették be szerdán a szervezők. Ez lehetővé teszi, hogy az ünnepségen több időt szenteljenek a díjra jelölt televíziós műsoroknak - közölte Charlie Collier, a Fox Entertainment igazgatója.

Februárban az Oscar-díjátadót is házigazda nélkül rendezte meg az amerikai filmakadémia, miután a kiszemelt műsorvezető, Kevin Hart visszalépett. A szervezők sikeresnek tartották ezt a formulát, a műsornak jóval nagyobb volt a nézettsége, mint az előző évben.

Az idei Emmy-díjakra a Trónok harca című sorozat nyolcadik, befejező évada rekordszámú, 32 jelölést kapott, gyártója, az HBO 137 jelöléssel jóval megelőzte a 117 jelölést kapó Netflixet.

Forrás: HBO

Az idén befejeződött drámasorozat ezzel megelőzte a korábbi csúcstartót, az ABC televízió New York rendőrei című sorozatát, amely 1994-ben az első évadával 27 jelölést zsebelt be. Az Emmy-díjakat szeptember 22-én adják át Los Angelesben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.