Gyászol Fenyő Miklós, így búcsúzik Fekete Gyulától, vagyis Szaxi Maxitól

halál búcsú Fekete Gyula gyász Hungária együttes Szaxi Maxi Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungária együttes szaxofonosa, Fekete Gyula halála zenésztársait is megrendítette. Mint azt korábban megírtuk, Dolly megható sorokkal búcsúzott tőle, Fenyő Miklós pedig emlékeivel gyászolja Szaxi Maxit.

Programajánló: A legjobb nyár végi programokhttp://www.life.hu/kult/20190822-programajanlo-a-legjobb-nyar-vegi-programok.htmlNincs még programod a nyár utolsó napjaira? Összegyűjtöttünk néhányat. KultOrigoSzékhelyi József családja egy év után is küzd a halála miatti veszteséggelhttp://www.life.hu/kult/20190822-szekhelyi-jozsef-csaladja-egy-ev-utan-is-kuzd-a-halala-miatti-veszteseggel.htmlSzékhelyi József bár mindent megtett a gyógyulásáért, egy éve mégis legyőzte a rák. Családja a mai napig gyászolja a 71 éves korában elhunyt, Jászai Mari-díjas színészművészt. Kult--Pár nap és látható lesz a Patrick Swayze életéről szóló dokumentumfilmhttp://www.life.hu/kult/20190821-par-nap-es-lathato-lesz-a-patrick-swayze-eleterol-szolo-dokumentumfilm.htmlSzeptember 14-én lesz 10 éve, hogy a Ghost és a Dirty Dancing sármos sztárja 57 éves korában elhunyt. A halálos hasnyálmirigyrák azonban nem vehette el a színészt a rajongóitól, életéből ugyanis film készült. Kult--Elhunyt Fekete Gyula, vagy ahogy mindenki ismeri, Szaxi Maxihttp://www.life.hu/kult/20190822-elhunyt-fekete-gyula-vagy-ahogy-mindenki-ismeri-szaxi-maxi.htmlHosszú betegség után távozott az élők sorából a Hungária együttes szaxofonosa, Fekete Gyula, vagyis Szaxi Maxi. Kult--Átadták a Petőfi Zenei Díjakat Zamárdibanhttp://www.life.hu/kult/20190821-atadtak-a-petofi-zenei-dijakat-zamardiban.htmlTizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján kedd este. Kult--Elhunyt Török Zsolt hegymászóhttp://www.life.hu/kult/20190818-elhunyt-torok-zsolt-hegymaszo.htmlA Fogarasi havasok egyik szakadékában találtak rá Török Zsolt hegymászó holttestére. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.