tehetségkutató műsor Steven Tyler Jennifer Lopez énekes tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez érzékeny lelkét megviseli a zsűrizés. A díva teljesen kiborult, amikor a tehetségkutató műsorból haza kellett küldenie az egyik énekest.

Lassan összeáll a tengerentúlon az American Idol döntőseinek listája. Az ítészek között ül Jennifer Lopez is - a legutóbbi adásban rá maradt az a kellemetlen feladat, hogy az egyik versenyzőt, Chris Medinát hazaküldje. A fiú jól viselte a visszautasítást: megköszönte a zsűritagoknak, hogy megismerhette őket, és támogatták őt az utóbbi hetekben.

JLo elmondta, hogy bár nagyon tehetségesnek tartják Christ, és tisztelik azért, ahogyan a magánéletét kezeli, mégsem fér be a műsor végső döntősei közé. Jennifer azért is borult ki az ítéletet követően, mert a fiú nagyon megérdemelte volna a döntőbe jutást: hat év után eljegyezte menyasszonyát, aki nem sokkal ezután autóbalesetet szenvedett, melynek következtében agya nagy része megsérült. Chris 2009 óta ápolja szerelmét, és az ő iránta való szerelemből akart bekerülni a legjobb énekesek közé - hogy kedvese büszke lehessen rá.

Jennifer Lopezt később két zsűritársa, Steven Tyler és Randy Jackson nyugtatták meg - hiszen az énekesnőnek nem magát kell hibáztatnia Chris távozásáért, és ha minden jól megy, a srác egyébként sem adja fel énekesi karrierjét.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.