VV4: Kellemetlen beszólások, bekiabálások a párbajon

párbaj VV4 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az összecsapás alatt a nézők nem bírtak magukkal, és többször csitítgatni kellett őket. Ijesztő alakok ólálkodtak a közönség soraiban, majd jött a várva várt szócsata, amit a "gagman" is alig tudott megfékezni.

Alekosz 71 százalékkal maga alá gyűrte Gombit. A Szépfiú kíváncsi volt rá, van-e helye a luxusvillában, ezért a legerősebb ellenfelet hívta ki, de nem tudta legyőzni. Így tegnap este ő térhetett haza szerelméhez, Picúrhoz. Ám senkit ne tévesszen meg a tévéképernyőn látott higgadtság, nem volt ám ilyen egyszerű ez az este.

Az egész stúdió hangulata pattanásig feszült, Alekosz és Gombi rajongótábora kitartóan üvöltött, és buzdította pártfogoltját.

Még az összefoglaló alatt történt nézeteltérés a két szurkolóbrigád között, amikor is Gombi begurult Olivérre. Ekkor kezdtek el egymása obszcén szavakat dobálni az emberek a stúdióban - Picúr is kapott rendesen. Erre többen beindultak, és ment az egymásra való "köpködés", de a "gagmen" hamar leszerelte őket. Próbálták Olivért kóstolgatni, de a birkatürelmével nem tudtak mit kezdeni. Pár szót mi is elcsíptünk: "Tiszteletlenség, ugye tudod?","Ezt kell csinálni?" - hangzott egy Gombi "fun" szájából. A párbaj végéig nem maradtak el a be-beszólogatások.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]



Végül már Gombóc érezte magát kellemetlenül a Dávid-Góliát párviadalban, és megkísérelte csendesíteni a barátait és a hozzátartozóit. Sikerrel járt, így balhémentes harcnak lehettünk tanúi. A nemzetközi spanok felháborítónak tartották, hogy a nőcsábász Alekosz került vissza a villába, de tudomásul vették, és a buli már elő volt készítve a chippendeal fiúnak, aki 82 napot tölthetett el a villában.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.