VV Gigi VV Jerzy Való Világ 4 szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Gigi újra beköltözött a villába, nem alakulnak jól a dolgai Jerzyvel. A fiatalok két napja próbálják kideríteni, mit is éreznek egymás iránt. Jerzynek végre sikerült pontot tennie kapcsolatuk végére: szakított Gigivel.

RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub


A Life.hu ezoterikus szakértője,
Robelin már március elején megjósolta, hogy a villa-szerelem nem fog sokáig tartani:

"Az érzelmek rendkívül fontosak Jerzy számára. Kell neki, hogy megkülönböztetett figyelemmel vegyék körül, szeressék és szeressen. Ha talál olyan személyt a környezetében, aki viszonozza érzéseit, akkor megnyugszik, és aránylag jól érzi magát a bőrében. De amint ez megtörténik, a lelke mélyén azonnal befeszíti a szorongás, nehogy elveszítse az illetőt. Ez az, ami bénító hatással van rá, ettől olyan "lassú", és ezért erős benne a késztetés, hogy megfeleljen."

Ez lehet a magyarázat arra, hogy miért lett Jerzy olyan felszabadult, mikor Gigi kiesett a játékból. A fiú azóta teljesen kinyílt, jó a kedve, el meri mondani a véleményét, és visszatért belé az élet. Az esetlen, lassú Jerzy már a múlté, ahogy a görcs is, hogy megfeleljen a Rácz testvéreknek.

Robelin Gigit is elemezte születési dátuma alapján:

"Fontos számára minden, ami ismertséghez, hírnévhez, így anyagi jóléthez segíti, és a kényelem megszerzésében a kezére játszik. Igyekszik eltakarni, hogy mi játszódik le a lelkében, ami legtöbbször sikerül is neki, hiszen jó stratéga. Tudja, mikor és kit hova állítson."

Rácz hugica csúnyán viselkedett Jerzyvel a párbajon, nagyon elutasító volt. A lány biztos volt benne, hogy a testvére nyeri meg a párbajt, így az ő érdekei is azt kívánják, hogy Béci mellé álljon. Szerencsére a lengyel srácot ez terelte a jó útra. Gigi most eltakítikázta magát, már Jerzyt sem állítja oda, ahova akarja, végképp elvágta magát nyereménytől.

Ezoterikus szakértőnk arra is rávilágított, hogy Jerzy az érdeklődés középpontjába kerül:

"Gigi és Jerzy szerelme nem lesz hosszú életű. Jerzy szerencséje az, hogy amikor útjaik szétválnak, akkor ifjú titánunk éppen az érdeklődés központjában lesz, így ez a helyzet csökkenti a vesztesége fölött érzett fájdalmat. Nem Gigi az a nő, aki a fiú lelkének hiányzó része, élete párja lesz."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.