színésznő brutális kegyetlenség gyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fej és végtagok nélküli női holttestet találtak a brit főváros csatornájában - állítólag a szappanoperasztár, Gemma McCluskie földi maradványairól van szó. A lány a múlt hét közepén tűnt el.




Gemma McCluskie a BBC EastEnders című népszerű tévésorozatában játszott több mint 30 epizódban, de az utóbbi években karrierje helyett rákos édesanyjával foglalkozott. A nyomozók még a holttest felbukkanásának éjjelén letartóztatták és kihallgatták a színésznő testvérét, Tonyt. A harmincöt éves férfi ugyanis együtt lakott Gemmával, és állítólag ő az első számú gyanúsított. Gemmát múlt csütörtökön látták utoljára, azóta pedig az egész család és a barátai is éjjel-nappal keresték.

A testvérpár szomszédja, Margaret O'Carroll szerint ha tényleg Gemma holttestét találták meg a rendőrök, akkor a lány kórházban lévő, rákos édesanyja nagyon ki fog készülni. Az édesanya állítólag már évek óta nagyon beteg, és csak bottal képes közlekedni. "Fogalmam sincs, mi lesz Pauline-nal Gemma nélkül. Ő nem ezt érdemli. Nem fog felépülni, ha tudomást szerez erről és Tony letartóztatásáról" - vallotta a szomszéd.

Tipp! Sokan partiztak a medencékben az V. Fürdők Éjszakáján! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.