Matthew McConaughey házasság Hollywood ismerkedés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Camilla McConaughey, Matthew McConaughey színész felesége a napokban elmesélte, hol is találkozott egykor a szívtipró színésszel.  

Az akkor még modellként dolgozó latin szépség egy klubban ismerkedett meg a filmsztárral. "Igazából az este folyamán a bárban, ahol voltunk, két dologra emlékszem. Először nem tudtam, kicsoda Matthew. Persze láttam a filmjeit, de hosszú szakálla volt és rasztahaja. Egyszerűen nem ismertem fel. Aztán megjelent Lance Armstrong, akiről tudtam, hogy Matthew jó barátja, és rögtön a helyére került minden. Lance odajött beszélgetni, én meg rögtön át akartam menni a szoba másik felébe, mert nem volt kedvem hozzájuk" - nyilatkozta a szépség, aki végül egészen megkedvelte a filmsztárt.

AFP
AFP

A párnak ma már úton a harmadik csemetéje, sőt, néhány hete titokban oltár elé is álltak: "Sosem voltam az a fajta lány, aki férjhez akar menni. A szüleimnek is mondtam, ne is várják tőlem, hogy valaha is oltár elé állok. Aztán másként alakult az élet. De nekem nem számít ez a házasság-dolog, csakis az, hogy békés otthont teremtsek, a gyerekek pedig egészségesek legyenek. Egyébként egészen addig nem sejtettem, hogy az esküvő egy különleges dolog, ameddig vége nem lett a ceremóniának. Akkor és ott megértettem mindent" - tette hozzá a szépség, akinek sikerült megszelídítenie a csapodár színészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.