Ezek tényleg randiztak? A legmeglepőbb celebpárok

Moby Joaquin Phoenix Ashton Kutcher Robert Downey Jr. Keanu Reeves párkapcsolat Owen Wilson Sarah Jessica Parker Natalie Portman Diane Keaton January Jones Liv Tyler Sheryl Crow randi Cameron Diaz sztár Matt Dillon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kapcsolatok csillogó táncterén a hollywoodi sztárok villámgyorsan lecserélik a partnerüket, ha azok elvétik a lépést. Természetesen az ő életükben is voltak első szerelmek, hosszú házasságok és fájdalmas szakítások, ahogyan olyan románcok és tévedések is, amelyekre ma már talán nem szívesen emlékeznek. Lássuk, kik azok a hírességek, akikről nem gondoltuk volna, hogy valaha egy párt alkottak!

1. Ashton Kutcher és January Jones

Lehet, hogy Hollywood ügyeletes szépfiúja most épp Mila Kunisszal randizgat, de évekkel ezelőtt - amire már nagyon kevesen emlékeznek - a Reklámőrültek című sorozat szőke sztárjával, January Jonesszal esett szerelembe. Akkoriban még mindketten modellként és kezdő színészként dolgoztak, majd Kutcher megkapta élete legnagyobb kiugrási lehetőségét az Azok a 70-es évek show-ban. A sztárpár három évig bírta egymással, és 2001-ben történő szétválásukhoz nagymértékben hozzájárulhatott, hogy a szárnyait bontogató színész egyáltalán nem támogatta barátnője karrierjét, sőt mi több, erősen kételkedett kedvesének előadói képességeiben. Ebből is látszik, hogy Ashton régen sem volt gáláns úriember, és ha a Demi Moore-ral tönkrement házasságára gondolunk, bizony lenne még mit tanulnia a békés és kulturált szakítás szabályairól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Moby és Natalie Portman

Nem is értjük, hogy a világ egyik legszebb nőjeként számon tartott Natalie Portman annak idején miért randizgatott a kopasz és egyenesen visszataszító amerikai zenésszel. A lehetséges magyarázat nem lehet más, minthogy mindketten vegetáriánusok, szeretnek jótékonykodni, és hasonlóan szenvedélyes művészek. Úgy tűnik, hogy az ellentmondásos DJ tökéletesen tisztában van előnytelen külsejével, mert egy 2008-as interjúban elismerte, hogy valóságos közutálat tárgyává vált, amikor a mostanában szőke hajjal hódító hollywoodi szépséggel járt. A technozene atyja így nyilatkozott a ma már boldog sztáranyukához fűződő rövid afférjáról. "Lehet, hogy néhány ember szemében egyáltalán nem vagyok szexi, sőt, sokak szerint úgy nézek ki, mint egy majom, de szerintem ők a majmok, és szívesen lettek volna a helyemben, amikor ez a gyönyörű nő volt a kedvesem."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Diane Keaton és Keanu Reeves

A Minden végzet nehéz című film elvált írónőjének megformálása nem csupán Oscar-jelölést, hanem egy rövid, ám annál intenzívebb kapcsolatot is hozott az amerikai színésznő számára. Bár 2003-ban szerepeltek együtt az amerikai vígjátékban, érzelmeik csak két évvel később lobbantak lángra, amikor Diane Keaton meglátogatta a jóképű ifjút Los Angeles-i villájában, és a pletykák szerint ott is maradt éjszakára. Bár mindketten hevesen tagadták viszonyukat, Keanu Reeves elárulta, akkoriban cseppet sem zavarta, hogy Diane akár az anyja is lehetne, és közeli ismerőseinek elismerően nyilatkozott a nála 19 évvel idősebb Oscar-díjas színésznő tüzes természetéről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Owen Wilson és Sheryl Crow

Mielőtt összejött volna Lance Armstrong kerékpárossal, akit minden Tour de France-győztelmétől megfosztottak, a többszörös Grammy-díjas amerikai énekesnőnek hároméves kapcsolata volt jó barátjával, Owen Wilsonnal, akit több interjúban nagyon tehetséges és nagyszerű embernek nevezett. Sheryl Crow abban az időben fülig szerelmes volt a szőke színészbe, olyannyira, hogy 2002-ben megjelent albumának egyik dalát is Wilsonnak dedikálta. Úgy látszik, hogy Sheryl nem túl kitartó a szívügyeket illetően, mert egy évvel később belehabarodott Lance Armstrongba. Azért különös kettejük szerelmi térképe, mert miután szakítottak, a világhírű kerékpárversenyző, aki mellesleg régi jó barátja Owennek, annak egyik exével, Kate Hudsonnal folytatott intim viszonyt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Liv Tyler és Joaquin Phoenix

Valósággal izzott körülöttük a levegő, amikor 1997-ben együtt jelentek meg a Három a nagylány című film bemutatóján. "Mit mondhatnék? A forgatáson rögtön egymásba habarodtunk. Ő az én kedvesem, amit imádok elmondani újra és újra. Liv a valóságban nagyon hétköznapi és szerethető ember, és soha nem viselkedik úgy, mint egy filmsztár. Vérprofi színésznő, aki a munkáját nagyon komolyan veszi, és abból, amit csinál, az őszinteség a legkiemelkedőbb dolog" - mesélte egykori kedveséről a Puerto Ricó-i származású amerikai sztár. A két filmcsillag kapcsolata három évig tartott, és Liv édesapja, az Aerosmith nevű zenekar frontembere azt mondta egyszer a lányának, hogy Pamela és Doug története örök emlék marad, és amikor visszanézi, mindig láthatja magát fiatalon és szerelmesen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Cameron Diaz és Matt Dillon

A gyönyörű exduó először 1996-ban találkozott Minnesotában, ahol mindketten filmet forgattak. Heves és intenzív románcuk két évig tartott, és Cameron azt mondta, hogy élete első igazi szerelme Matt, akibe hihetetlenül szerelmes. Szakításukban komoly szerepet játszott, hogy a szőke szépség még nem állt készen a komoly elköteleződésre és az anyaságra, s bár évek óta külön utakon járnak, a pletykák szerint még mindig odavannak egymásért. A 48 éves amerikai színész a közelmúltban beismerte, hogy Cameron tökéletes múzsa volt számára, olyan vonzalmat azóta sem érzett más nő iránt, és a mai napig hevesebben ver a szíve, ha összefutnak valahol. Mindenesetre mi nagyon szurkolunk neki, hátha a szexi örök szingli egyszer újra visszatér hozzá.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

7. Sarah Jessica Parker és Robert Downey Jr.

Mielőtt korunk egyik legkeresettebb színésznője Carrie Bradshaw bőréje bújt, hét évig élt viharos kapcsolatban a hollywoodi fenegyerekkel, de egy idő után elege lett a súlyosan kábítószerfüggő férfi örökös zűrjeiből, és szakított vele. Robert Downey Jr. egy őszinte pillanatában elárulta, hogy életében nagyon fontos szerepet játszott a színésznő, aki megértést, támogatást és segítséget nyújtott számára. "Sarah mindig kihúzott a csávából, és nem hagyta, hogy egész nap az ágyban fetrengjek. Egyszer nagyon szétütöttem magam, és teljesen másnapos voltam, de ő nem adta fel, és elrángatott magával bútorokat vásárolni. Ez a nő valóságos természeti erő!" - vélekedett exéről a filmsztár.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Alig lehet ráismerni a színésznőre: negyvenes dívát csináltak belőlehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121016-keira-knightleynak-lagerfeld-tervezi-az-eskuvoi-ruhajat.htmlElhunyt John Clive brit színész, bestselleríróhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121016-elhunyt-john-clive-brit-szinesz-bestseller-iro.htmlBeyoncé lemondta a Csillag születik főszerepéthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121011-mozi-film-szorakozas-beyonce-lemondta-a-csillag-szuletik-foszerepet.htmlPikáns szexjelenetben szerepelt az X-Faktor döntősehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121010-lass-bea-az-xfaktor-2012-dontose-filmben-szexelt.html"Ültem egy padon, és csak bőgtem" - Sztárok, akik pontosan tudják, mit jelent a nélkülözéshttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120927-mozfi-film-szorakozas-a-nyomorbol-a-hirnevig-ezek-a.htmlSztárok, akik mindenáron Marilyn Monroe-hoz akarnak hasonlítanihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120804-michelle-williams-lindsay-lohan-madonna-gwen-stefani-scarlett-johansson-christina.htmlBosszantó sztárok, akiket tényleg lehet utálni néhahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120406-6-sztar-akiket-tenyleg-lehet-utalni.htmlVudu-papnő, nyúlláb és szellemek - Sztárok, akik idegesítően babonásokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120404-sztarok-akik-megorjitoen-babonasak.htmlKöztünk élő legendák - Sztárok, akik egyesek szerint még ma is élnekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120402-sztarok-akik-egyesek-szerint-meg-ma-is-elnek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.