Vámpírnaplók Lost sorozat színész Ian Somerhalder LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ian Somerhalder, a Vámpírnaplók és a Lost sorozatok szívtiprója még mindig nagyon szexi.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A harmincnégy éves szívtipró kétségkívül az egyik legsármosabb sorozatsztár. A főképp sorozatokban népszerű színész lelkes környezetvédő, sőt, pár éve saját alapítványt is létrehozott. Ian szíve sajnos már foglalt: Vámpírnaplók-beli csinos kolléganője, Nina Dobrev a kedvese.

Mindent megmutat a dögös magyar celeblányhttp://www.life.hu/szorakozz/20121105-debreczeni-zita-a-bajkeverok-reality-egykori-sztarja-keves-ruhaban-pozol.htmlPikáns és szexi: filmtipp novemberrehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121106-mozi-film-szorakozas-pikans-es-szexi-filmtipp-novemberre.htmlNagy Feró: "Zámbó Krisztián alkalmatlan a pályára"http://www.life.hu/szorakozz/20121106-xfaktor-2012-zambo-krisztiant-alkalmatlannak-tartja-nagy-fero-mentor.htmlForró szexjelenetben Anglia rózsája (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121029-keira-knightley-forro-szexjelenetben-a-vagy-es-vezekles-cimu-filmben.htmlEgy fával meztelenkedik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/szorakozz/20121105-egy-faval-meztelenkedik-bodi-sylvi-magyar-modell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.