Nagy Feró: "Zámbó Krisztián alkalmatlan a pályára"

X-Faktor kritika mentor tehetségkutató Keresztes Ildikó Zámbó Krisztián Nagy Feró énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó nagyon bízik mentoráltjában, aki az énekesnő állítása szerint tökéletesen énekel a próbateremben. Nagy Feró viszont azt gondolja, ha Krisztián a színpadon nem tud teljesíteni, akkor alkalmatlan a pályára - írja a BorsOnline.

Keresztes Ildikó és mentoráltja, Zámbó Krisztián kemény kritikát kapott élő adásban, amitől Ildikó annyira felemelte a hangját, hogy Malek Miklósnak kellett rászólnia. A Krisztián produkciója előtt lejátszott kisfilmből is kiderült, hogy Ildikó idegei pattanásig feszültek, hiszen mentoráltja a próbákon tökéletesen teljesít. Mentortársai szerint az énekesnő már-már a szakmai hitelét kockáztatja azzal, ha ennyire kiáll Krisztián mellett. A pályatársak szerint azonban ez nem lehetséges.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A bulvárlapnak nyilatkozó Pataki Attila szerint súlyos baj lenne, ha Zámbó Krisztián teljesítménye alapján ítélnék meg Keresztes Ildikó hozzáértését, hiszen kitűnő énekesnőről van szó, aki már az X-Faktorban is megmutatta, milyen eszméletlen hangja van. Joós István, a Magneoton kiadó vezetője azt nyilatkozta a lapnak, hogy Ildikónak egyrészt dolga, hogy védje a mentoráltját, másrészt szerinte sokszor olyan jelzőkkel illeti az énekesnő Zámbó Krisztiánt, amelyek "aránytalanul magasztalják" a fiatalembert.

Ildikó mentortársa, Nagy Feró szerint Ildikó Magyarország egyik legjobb énekesnője, akinek a szakmai hitelét senki nem kérdőjelezi meg. "Keresztes hisz ebben az emberben, aki az élő show-ban nem tud úgy teljesíteni, ahogy kellene, ez azonban Zámbó Krisztián személyes tragédiája" - nyilatkozta a BorsOnline-nak Feró. "Ha a versenyző nem tud futni, lemarad, az nem az edző hibája. Ezt úgy hívják, pályaalkalmatlanság. De higgyük el Ildikónak, hogy Krisztián a próbákon nagyon jó" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.