Exe kedvéért még a beöntést is bevállalta DiCaprio

modell sztárpár színész Victorias Secret Erin Heatherton Margot Robbie Leonardo DiCaprio beöntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Leonardo DiCaprio nemrég szakított barátnőjével, a Victoria's Secret modelljével, Erin Heathertonnal. DiCaprio és a nála tizennégy évvel fiatalabb lány tavaly december óta voltak együtt. Szakításuk valódi okát azóta is homály fedi, bár lehet, hogy Erin különös szokásai álltak a háttérben.

Egy bennfentes információi szerint Leo exbarátnője, Erin Heatherton biztatására több alkalommal is részt vett hidroterápiás kezelésen - tudta meg a The Huffington Post. Úgy is mondhatnánk, hogy a színész beöntést kapott, méghozzá négy alkalommal. Legutóbb augusztus 22-én látogatta meg a New York-i központot, ahol a beavatkozásokat elvégezték rajta. Amióta azonban szakítottak Erinnel, a sztár nem tért vissza újabb kúrára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

DiCapriót, akit nemrég letartóztattak, az utóbbi időben Margot Robbie színésznővel hozták össze. A mindössze 22 éves lánynak fiatal kora miatt még nem igazán voltak komoly szerepei. Lehet, hogy kapcsolata a 38 éves Leóval lendít majd egy kicsit a karrierjén. Az persze egyáltalán nem meglepő, hogy DiCaprio a 24 éves Erin után ismét egy szőke, 22 éves lányt választott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.