Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Leonardo DiCaprio nemrég szakított barátnőjével, a Victoria's Secret modelljével, Erin Heathertonnal. DiCaprio és a nála tizennégy évvel fiatalabb lány tavaly december óta voltak együtt. Szakításuk valódi okát azóta is homály fedi, bár lehet, hogy Erin különös szokásai álltak a háttérben.

Egy bennfentes információi szerint Leo exbarátnője, Erin Heatherton biztatására több alkalommal is részt vett hidroterápiás kezelésen - tudta meg a The Huffington Post. Úgy is mondhatnánk, hogy a színész beöntést kapott, méghozzá négy alkalommal. Legutóbb augusztus 22-én látogatta meg a New York-i központot, ahol a beavatkozásokat elvégezték rajta. Amióta azonban szakítottak Erinnel, a sztár nem tért vissza újabb kúrára.

Forrás: AFP

DiCapriót, akit nemrég letartóztattak, az utóbbi időben Margot Robbie színésznővel hozták össze. A mindössze 22 éves lánynak fiatal kora miatt még nem igazán voltak komoly szerepei. Lehet, hogy kapcsolata a 38 éves Leóval lendít majd egy kicsit a karrierjén. Az persze egyáltalán nem meglepő, hogy DiCaprio a 24 éves Erin után ismét egy szőke, 22 éves lányt választott.

Szexi bikiniben csábít DiCaprio exehttp://www.life.hu/szepulj/20121130-a-victorias-secret-modell-leonardo-dicaprio-exbaratnoje-erin-heatherton-szexi.html 860 millió forintot pezsgőzött el Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/legykepben/20121205-leonardo-dicaprio-harom-millio-dollar-erteku-pezsgot-ivott-meg.html Leonardo DiCaprio luxusotthona Malibunhttp://www.life.hu/life/galeria/20121110-elado-leonardo-dicaprio-luxusotthona-malibun.html Tíz éve egy férfit szeret Leonardo DiCaprio?http://www.life.hu/legykepben/20121107-leonardo-di-caprio-amerikai-szinesz-homoszexualis.html A párkapcsolata is rámegy! Leonardo DiCaprio nem használ dezodort, és csak ritkán zuhanyzikhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120321-a-parkapcsolata-is-ramegy-leonardo-dicaprio-nem-hasznal-deozort-es.html Smink nélkül fotózták DiCaprio exéthttp://www.life.hu/szepulj/20111221-smink-nelkul-fotoztak-dicaprio-exet-bar-rafaelit.html