Rúzsa Magdi Péter Szabó Szilvia Csiszár Jenő Sugarloaf Cserpes Laura Eurovíziós Dalfesztivál Gáspár Laci ének Keresztes Ildikó A Dal Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal első középdöntőjében a zsűri elkezdte komolyan venni a dolgát. Volt, aki karácsonyfának öltözött, Misi Mókus pedig továbbjutott, és az extra produkcióban feltűnt egy régi arc is.

Csiszár Jenő első megszólalásában felhívta a figyelmet arra, hogy milyen szempontok alapján fog dönteni, mert a verseny már a győztest keresi, aki szerinte nem az első fellépő Puskás Peti lesz. Rakonczai is a döntés fontosságát hangsúlyozta, valószínűleg a zsűri rájött, hogy komolyan kell vennie a szerepét.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

Cserpes Laura dalát mindenki szerette, de a zsűri még bizonytalan vele kapcsolatban. Rúzsa Magdi szerint Laura hangjában volt egy-két pity-puty, kár, hogy nem fejtette ki, mit is értett ez alatt. Gáspár Laci bandájának sikerült diszkóhangulatot teremtenie a stúdióban, a David Guettától "koppintott" hangzással. Philip azonban megvédte a szerzőket, és visszautasította a plágiumra vonatkozó vádakat. Csiszár szerint a híres DJ szívesen állna egy színpadon Laciékkal.

Keresztes Ildikó dala erős, és ő az egyik énekes, aki a Life.hu szerint profin helytállna Malmőben. Mi azonban arra is kíváncsiak lennénk, kiről énekel a dalában, és kivel szeretne találkozni az út végén... Gyurcsík Tibi különleges fényeffektusokkal ellátott zakóval erősítette a produkcióját, és igazi karácsonyi hangulatot teremtett a villogó szerelésével. A zsűrire pedig csábos tekintetével szeretett volna hatást gyakorolni. Kállay-Saunders András "I love my baby" című dalával retroérzést varázsolt a színpadra, és amilyen dögös mostanában barátnője, Tolvai Reni, érthető, hogy testhez álló neki a szerelmes nóta. Rácz Gergő Csiszár szerint olyan aranyos, mint Misi Mókus, de semmi több. Ennek ellenére őt juttatta tovább a zsűri, Kállay-Saunders Andrással együtt.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Az extra produkcióban a Sugarloaf együttes után Péter Szabó Szilvi lépett fel, aki három éve nem énekelt magyar színpadon. Az énekesnő nemrég Londonból érkezett haza, ahol sikerült kihevernie a szerelmi csalódását. Szilvi bebizonyította, hogy még nem felejtette el, milyen a profi színpadi jelenlét.

A műsor végén az is kiderült, hogy a két fiú mellé a nézők Cserpes Laurát és Keresztes Ildikót juttatták tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.