Carmen Electra tizenöt évvel ezelőtt dögös Baywatch-lányként futott a tengerparton a piros fürdőruhájában. Nemrég az egyik magazin kedvéért ismét magára öltötte a sokat emlegetett ruhadarabot.

A negyvenéves sztár fantasztikusan érezte magát a fotózáson. "Sosem gondoltam volna, hogy ennyire jól fogok szórakozni. Ráadásul most jobban is érzem magam, mint huszonöt évesen" - lelkendezett a modell. Carmen egyébként még mindig eszméletlen formában van, ezt pedig az étrendjének is köszönheti. A szépség ugyanis főleg fehérjét és zöldségeket fogyaszt, és rengeteget táncol. Ez meg is látszik rajta!

Forrás: www.intouchweekly.com

Napokon belül megszül a szexi nyuszilányhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130303-holly-madison-nyuszilany-nehany-nap-mulva-szul-nagyon-csinos-varandosan.html Mezítláb is szexi Novodomszky Évahttp://www.life.hu/szorakozz/20130303-novodomszky-eva-a-dal-musorvezetoje-mar-levette-a-cipojet-az.html A szexi fiúk mocskosan szeretikhttp://www.life.hu/szorakozz/20130226-felmeztelenul-pozolnak-a-the-only-way-is-essex-cimu-sorozat.html