Nyári filmtipp csajoknak - Argo-akció

film filmművészet mozi szórakozás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs kedvetek moziba menni a pasiddal vagy a barátnőiddel, de szívesen néznétek egy jó filmet valamelyik este néhány laza jeges rozéfröccs társaságában? A számítógépeden, okostelefonodon vagy a táblagépeden is megteheted mindezt. Íme a Life.hu ajánlata.

A Life.hu legújabb nyereményjátékában egy 16 gigabyte-os Apple iPad 2 tabletet sorsolunk ki.
Játssz velünk és nyerj!



Nem is tudjuk, hogy mivel kezdd előbb: az Antonio Mendez és Matt Baglio által írt könyvvel (Az Argo-akció) vagy a Ben Affleck rendezésében és főszereplésével látható alkotással, amely a 85. Oscar-díj-átadón a legjobb film díját is bezsebelte. Mert a történet önmagában elég ütős ahhoz, hogy akár olvasod, akár filmen nézed, bármikor tartalmas kikapcsolódást nyújtson számodra, még akkor is, ha nem vagy teljesen tisztában a Közel-Kelet viharos történelmével, és a thrillerek se tartoznak a kedvenceid közé. 1979. november 4-én a megvadult tömeg megostromolja az Egyesült Államok nagykövetségét, és túszul ejtenek több tucat amerikait. Az esemény óriási politikai vihart kavart akkoriban, miközben senki se tudott arról, hogy egy titkos mentőakció is zajlik a háttérben: a követségről ugyanis hat amerikainak sikerült elmenekülnie és elrejtőznie, de az életük így is veszélyben forgott. Napok kérdése volt csupán, hogy rájuk találjanak és végezzenek velük. Ekkor lép közbe Tony Mendez (Ben Affleck - Szerelmes Shakespeare, Armageddon, Pearl Harbor - Égi háború, ), a CIA "beszivárgási szakértője", aki zseniális tervet dolgoz ki a diplomaták megmenekítésére. Kérdés, vajon sikerül-e végrehajtani a lehetetlennek tűnő és kockázatos vállalkozást...

Forrás: www.apple.com
Forrás: www.apple.com
Játssz és nyerj iPad-et a Life.hu-n!


A Life.hu legújabb nyereményjátékában egy 16 gigabyte-os Apple iPad 2 tabletet
sorsolunk ki a játékban részt vevők között!


JÁTSZOM AZ APPLE NYEREMÉNYÉRT!


Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!

http://videa.hu/player?v=3t6qQXnelM0E5gO1



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.