Egy londoni előadásán borzolta a kedélyeket az énekesnő, amikor koncert közben pucérra vetkőzött.

Anyaszült meztelenre vetkőzött egy londoni klubban Lady Gaga. A bizarr megjelenés eddig sem állt távol az énekesnőtől, aki ezúttal a G-A-Y nevű helyen vált meg hálóingszerű ruhájától a koncertje alatt, amelyről ide kattintva nézhetsz képeket.

Forrás: AFP

Gaga akár egy szellem, úgy lépett színpadra a londoni szórakozóhelyen: hófehér, földig érő ruhát és platinaszőke parókát vett magára, amelyhez bőrét is fehérre púderozta. A 27 éves énekesnő a közelmúltban a The Independent magazinnak adott interjújában mondta el, minden ruhaválasztása és dalszövege üzenetet hordoz. "Minden dalomnak van jelentése, és az összes ruhám ikonográfiai tartalommal bír. A lényeg, hogy emlékezetes legyen" - mondta a híresség, akinek ARTPOP albuma novemberben fog megjelenni.

Egy szál csipkemelltartóban bulizott Lady Gagahttp://www.life.hu/legytrendi/20130812-lady-gaga-popsztar-melltartoban-es-shortban-ment-bulizni-egy-melegbarba.html Lady Gaga pucér performansza - videó (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130809-lady-gaga-enekesno-meztelenul-vegez-gyakorlatokat-egy-muveszi-klipben.html Arany tolószékben gyógyul Lady Gagahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130313-lady-gaga-popenekesno-24-karatos-aranyozott-toloszekben-gyogyul-csipomutetje-utan.html Provokatív alsóneműk télirehttp://www.life.hu/legytrendi/20130812-lifenight-szexi-es-meresz-lett-az-agent-provocateur-fehernemu-2013.html Provokatív üzenet az exnek? Minden eddiginél szexisebb fotók az elöl-hátul gömbölyű sztárrólhttp://www.life.hu/legykepben/20120820-minden-eddiginel-szexisebb-foto-a-noies-es-gombolyu-kim-kardashian.html Csipkeruhában parádézott a provokatív divattervezőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120509-csipkeruhaban-paradezott-a-provokativ-divattervezo-marc-jacobs.html Lady Gaga a legprovokatívabb énekesnő!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101209-lady-gaga-tarolt.html