fashion week Marc Jacobs New York stílus divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatvilág nem mentes az extremitástól, a New York-i Metropolitan múzeum éves gálája pedig kifejezetten az az esemény, ahol minden meghívott kibontakozhat.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


Éppen ezért talán meg sem kellene lepődnünk azon, hogy valaki csípőcsontig kivágott ruhában vagy oldalt kilógó mellel parádézik, de azért a mi toleranciánknak is van határa. A nevetséges vagy éppen brutálisan előnytelen összeállítások mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ezek között van Marc Jacobs divattervező szerelése. A férfi már korábban is parádézott női ruhákban, most azonban ennél is messzebbre ment: egy fekete Comme des Garçons csipkekreációban pózolt, alá pedig fehér boxeralsót húzott. A zoknival viselt férficipő már csak hab a tortán. Azt még csak nem is sejtjük, miért tetszik egy férfinak a csipke ekkora mennyiségben, főleg ilyen körítéssel.

Tipp! Minden idők legszebb nője. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.