Provokatív üzenet az exnek? Minden eddiginél szexisebb fotók az elöl-hátul gömbölyű sztárról

óceán modell szexi kim kardashian test nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha minden jól alakult volna, Kim Kardashian és Kris Humphries a napokban ünnepelte volna első házassági évfordulóját. A pár azonban alig két és fél hónap házasság után elvált - így egy káprázatos, provokáló fotóval lettek gazdagabbak a Kardashian-rajongók.

Kim Kardashian saját közösségi oldalára töltötte fel azt a fotót, amelyen egy szál bikiniben emelkedik ki az óceánból, miközben érzéki tekintettel néz a kamerába. A képek Hawaiion készültek, ahova a 31 éves, gömbölyű idomairól ismert szépség új kedvesét, Kanye Westet kísérte el, aki épp új albumán dolgozott. Mialatt Kanye a stúdióban volt, Kim ráért arra, hogy híres idomait megfürdesse az óceánban, aztán biodíszletként furikázzon a rapper mellett egy fekete sportautóban - írja a Daily Mail.

www.twitter.com
www.twitter.com

Kim egyébként 72 nap házasság után, 2011 októberében vált el férjétől. Mindössze hat hónappal az esküvő előtt jöttek össze, az esküvői előkészületekről és a szertartásról reality-sorozatot forgattak Kim álomesküvője címmel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.