Város a felhőkön túl – bámulatos fotók

Forrás: Fotó: Wei Gensheng -
fénykép daru munkás Shanghai magasság felhőkarcoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ második legmagasabb épületén dolgozó daru kezelője a fényképezőgépével is igen jól bánik. Káprázatos felvételek Shanghai felhőkarcolóiról.

Különleges „irodájából" készített pazar felvételeket Wei Gensheng, aki darukezelőként dolgozott a Shanghai Tower építésekor. A létesítmény több mint 600 méter magas és 121 szintes lesz, mire idén befejezik, ezzel pedig elnyeri a világ második legmagasabb épülete címet. A kínai férfi kihasználta speciális munkahelyét és munkája során számos felvételt készített a városról, annak épületeiről, felhőkarcolóiról. A fotók bejárták a világot és általuk készítőjük is ismerté vált. Még több lélegzetelállító képért kattints ide!

Forrás: Fotó: Wei Gensheng

Mindennapok - kicsit szebb köntösbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20140102-harom-kiallitas-amelyet-2014-januarjara-ajanlunk.htmlNincs oka panaszra a ByTheWaynekhttp://www.life.hu/szorakozz/20140103-az-rtl-klub-x-faktoranak-zenekara-a-bytheway-egy-hetvegen-akar-haromszor-is-fellep.htmlHurrá! Megint lesz Szomszédokhttp://www.life.hu/szorakozz/20140103-a-szomszedok-nepszeru-magyar-teleregeny-januar-6-tol-az-elejetol-indul-az-m3-on.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.