Újabb világsztárok lepik el Budapestet

Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner -
forgatás Jason Statham Miranda Hart Budapest kémfilm Jude Law Eva Longoria Stefano Gabbana Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kémfilmet forgatnak a magyar fővárosban, amelyben egyebek mellett Jude Law, Eva Longoria, Jason Statham és Melissa McCarthy is szerepet kapott. Sőt, kiderült, hogy Miranda Hart is csatlakozik a prominens társasághoz.

Egyre nagyobb az egy négyzetméterre jutó hírességek aránya idehaza. Ahogy a Life.hu is megírta, Jude Law landolt elsőként Budapesten, majd megérkezett a Született feleségek sztárja, Eva Longoria és a Szívek szállodájából jól ismert Melissa McCarthy is. Őket követi még Jason Statham, valamint a brit komika, Miranda Hart. A filmről egyelőre annyit tudni, hogy egy kémtörténet lesz, amit hétfőn kezdtek el forgatni, a rendező pedig Paul Feig - írja a Daily Mail.

Melissa McCarthy Forrás: AFP/Getty Images/Michael Buckner

Ha már a Budapesten tanyázó hírességeknél tartunk, nem hagyhatjuk ki Stefano Gabbanát sem, aki szintén kis hazánkba látogatott. A Dolce&Gabbana olasz divatház egyik tervezője sorra osztja meg a szebbnél szebb fotókat a magyar fővárosról Twitterén és Instagramján.

A New York kávéház Budapesten Forrás: Instagram/Stefano Gabbana

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.