Egy kaptafára készültek dalok az Eurovízión

Forrás: MTVA -
pmsza fogadás Eurovíziós Dalfesztivál Dánia ballada Kállay-Saunders András esély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét a nagy volumenű szerelmes balladáké lesz a főszerep az Eurovízió mezőnyében. Így Kállay- Saunders dala jó eséllyel indulhat.

A fogadóirodák az egyik legesélyesebbnek tartják Kállay-Saunders András versenydalát az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Mivel a mezőny tele van zongorás balladákkal, ezért Kállay dala kitűnhet a sablonos mezőnyből – írja a quart.hu.

Forrás: MTVA

Talán még soha nem volt akkora egyetértés a fogadóirodák körében a végső győztes személyéről, mint az idén: mindenkinél messze az örmény induló a legesélyesebb, a lehető legalacsonyabb oddsszal. Az Aram MP3 művésznév az Aram Szargszjan nevű énekes-dalszerzőt takarja, akinek a Not Alone című száma egy igazi nagy ívű ballada, érzelmekkel, zongorával, monumentális hangszereléssel. Mellette még a svédek, a norvégok, Azerbajdzsán, a dánok, a román énekes, az oroszok, az ukránok, a németek, a görögök is a ballada mellett tették le a voksukat.

A sok hasonló stílust elnézve joggal várhatjuk, hogy a magyar dal a tavalyi bravúrhoz hasonlóan idén is jó helyezést érhet el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.