Havasi Balázs zongoraművész négy telt házas koncertet adott a napokban a Papp László Budapest Sportarénában. Az exkluzív show lélegzetelállító elemeket is tartalmazott: ilyen volt például, amikor Kiss Endi a Hooligansből fejjel lefelé dobolt.

Rengeteg sztárvendég, világszínvonalú táncosok és pazar látványtechnika gondoskodott arról, hogy mindenki remekül szórakozzon Havasi Balázs koncertjén a Budapest Sportarénában. A zongoravirtuóz négy telt házas show-t tudhat maga mögött. Számos sztárvendéget felvonultatott: meghívta például a Grammy-díjas Lebo M-et, az Oroszlánkirály egyik zeneszerzőjét, de színpadra állt Radics Gigi, Szirtes Edina Mókus és a Hooligans is. Az egyik leglátványosabb rész talán az volt, amikor Havasi gyerekkori jóbarátjával, Kiss Endivel „párbajozott". Endi ugyanis a produkció közben a színpaddal együtt 360 fokos fordulatot tett meg, így néhány másodpercig fejjel lefelé kellett dobolnia.

Havasi egyébként a Blikknek elárulta, egy ilyen show alatt sok minden biztosítva van, így a keze is. A pontos összegről azonban nem nyilatkozott. 

További részleteket az impozáns előadásról és néhány kulisszatitokról IDE kattintva olvashatsz!