Egyedül is boldog Pogány Judit: "Mi nagyon viharosan éltünk Robival"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Koltai Róbert házasság válás Pogány Judit Krizsó Szilvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc éve él férfi nélkül Pogány Judit. A színésznő azt állítja, remekül érzi így magát: energikus és boldog. 

A színésznő Krizsó Szilvia vendége volt a Libikóka című beszélgetős műsorban, ahol már a közel 10 éve felbomlott házasságáról és mélypontjairól is mesélt.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Magánéleti mélypont is lehet? Nekem egyértelműen a párkapcsolatom az: mi nagyon viharosan éltünk Robival" - mondta el. Judit harmincöt évig volt Koltai Róbert felesége, de miután - kilenc éve - rájött, hogy férje évekig megcsalta, kilépett a kapcsolatból. Azóta elváltak, és a Kossuth-díjas színésznő új éle­tet kezdett, s mint kiderült, ebben egyelőre nincs helye férfinak.

"Nem volt más. Olyan nehéz volt az alkalmazkodás egész éle­temben, hogy nagy boldogságot éreztem, amikor szabadságoltam magam. Nekem annyira bevált az egyedüllét!" - tette hozzá, és azt is, hogy Koltai Róberttel a történtek ellenére jó viszonyban maradtak.

Monika Kuszynska kerekesszékes énekesnő képviseli Lengyelországot az Eurovíziónhttp://www.life.hu/kult/20150311-monika-kuszynska-kerekesszekes-enekesno-kepviseli-lengyelorszagot-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlSzemélyes élettörténetéből táplálkozik a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon Lengyelországot képviselő Monika Kuszynska előadása: a kerekesszékes énekesnő In The Name of Love című dalában az akadályok legyőzéséről énekel.KultOrigo"Tereskova ellopta a névjegyemet" - A testverselőnő kiakadthttp://www.life.hu/kult/20150311-viola-szandra-hazank-elso-testverseloje-kiakadt-tereskovara.htmlViola Szandra Tereskovának esett. A testverseivel a köztudatba berobbanó Szandra nemcsak azt fájlalja, hogy - állítása szerint - Kriszta ellopta az ötletét, hanem azt is, hogy mindezt trágár módon tette. Cicaharc van készülőben!KultOrigoMagyar siker - Nemzetközi filmfesztivál fődíját nyerte el a Liza, a rókatündérhttp://www.life.hu/kult/20150310-ujj-meszaros-karoly-elso-mozifilmje-a-liza-a-rokatunder-nyerte-a-portugal-fantasporto-nemzetkozi.htmlA hazai mozikban február 19-én debütált Liza, a rókatündér a magyar nézők szeretetének elnyerése után bezsebelte az első fesztiváldíjait is. KultOrigoMagyar napok a Milánói Expón - A rendezvény a kreatív újrahasznosítás jegyében telikhttp://www.life.hu/kult/20150310-magyar-napok-a-milanoi-expon-a-rendezveny-a-kreativ-ujrahasznositas-jegyeben-telik.htmlMagyar napokon mutatkozik be a 2015-ös Milánói Expó beharangozójaként Magyarország szombaton és vasárnap Milánó belvárosában.KultAFPKis híján tragédia történt a Győri Nemzeti Színházban - Júdás megformálója majdnem felakasztotta magáthttp://www.life.hu/kult/20150302-kis-hijan-tragedia-tortent-a-gyori-nemzeti-szinhazban-judas-megformaloja-sandor-peter-majdnem.htmlBaleset történt a Győri Nemzeti Színházban. A Jézus Krisztus szupersztár egyik leglátványosabb jelenetében – mikor Júdás felakasztja magát egy toronyban – Sándor Péter elvétette a mozdulatot és fulladozni kezdett.KultOrigoMeghalt Sam Simon, a Simpsons atyjahttp://www.life.hu/kult/20150310-meghalt-sam-simon-a-simpsons-atyja.html59 éves korában elhunyt a Simpson család egyik alkotója, a kilencszeres Emmy-díjas Sam Simon.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.