Mindezidáig kérdéses volt a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő A szürke ötven árnyalata filmadaptációjának folytatása a rendező távozása miatt. A hírek szerint azonban már megtalálták az utódját.

Jó hírünk van A szürke ötven árnyalata rajongóinak. A film főszereplőnője, Dakota Johnson az Empire magazinnak elmondta: új rendezőt találtak Sam Taylor-Johnson helyére, aki nem más, mint a Kártyavár című sorozat és a Wayward Pines néhány epizódjának készítője, James Foley. 

Forrás: UIP Dunafilm

Nagyon izgalmas! Volt egy pillanat, amikor féltem, de csak mert nem tudtam, milyen lesz- árulta el Dakota, aki valóban nem csinált titkot a folytatás miatti aggodalmából. Hozzátette: Sam Taylor-Johnson kiváló rendező volt, de a filmipar már csak ilyen, és már találkozott is Foley-val, akivel már nagyon várja a közös munkát. 

Análöklözés és bimbózó érzelmek
Röhejesen hangzik a kettő együtt? Az is, A szürke ötven árnyalata mégis önmagát vészesen komolyan véve, sőt modorossággal fűszerezve adja elő ezt a kettősséget. Így pedig a végeredmény nemcsak egy nyálas és unalmas, de nevetséges film is egyben. Kritikánkat ide kattintva olvashatod.