Egy animációs mesében is éljenzés fogadja a Star Wars legújabb epizódját

Forrás: Facebook/Inside Out -
Star Wars film bemutató videó cuki Agymanók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Agymanók című amerikai film karaktereivel "nézették meg" a kultikus űropera hetedik részének első előzetesét, melyből egy igazán vicces jelenet kerekedett.

A videóban azt láthatjuk, ahogy az animációs filmben megismert Riley először nézi meg Az ébredő erő legújabb trailerét. Az öt érzelemként funkcionáló karakter persze végig kommentálja a látottakat. Bánatot például elszomorítja, hogy lassan töltődik a felvétel, Majré halálra rémül Darth Vader sisakjától, Derű pedig végig sikoltozza a látottakat. A legjobb rész pedig a vége, amikor együtt akadnak ki azon, hogy a film csak december 18-tól lesz látható a mozikban. Nyugi fiúk/lányok, mi is így reagáltunk!

Kattints ide avideó megtekintéséhez!

Az Agymanók karakterei is élvezték az előzetes minden egyes jelenetét Forrás: Facebook/Inside Out

Különleges Star Wars-járatokat indít egy légitársaság

A következő képek alapján a japán All Nippon Airways is beszállt az űropera körüli őrületbe. Az alábbi képeken egy Boeing 787 Dreamliner utasszállító látható, melyet különleges elemekkel láttak el. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.