5 dolog, amit ne csinálj péntek 13-án, ha jót akarsz magadnak!

babona sózás ásítás utazás randi Péntek 13. fodrász rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába élünk a 21. században, a babonák még ma is ugyanúgy meghatározzák az életünket, mint évszázadokkal ezelőtt. Ha te is azok közé tartozol, akik rettegnek péntek 13-tól, fogadd meg a tanácsainkat!

Délutánra bejelentkeztél a fodrászhoz? Azonnal mondd le az időpontodat!

Régi hiedelmek szerint ezen a napon mind a hajvágás, mind a körömvágás kerülendő.

Forrás: Thinkstock

Lehet, hogy nem könnyű megfogadni egy ilyen álmos pénteken, de

semmiképpen se ásíts!

Ha mégis elkerülhetetlen, azonnal rakd a kezedet a szád elé, mert a babonák szerint ezen a napon a nagyra tátott szádon keresztül gonosz démonok kerülhetnek beléd.

Hiába lennél éhes, még korgó gyomorral se állj neki főzni.

Péntek 13-án a sózás ugyanis balszerencsét hoz.

A lehető legkevesebb utazással oldd meg a napodat. Egyesek szerint az a legjobb, ha egész nap ki sem mozdulsz a lakásból.

Főleg akkor vigyázz, ha autóba szállsz, erről ugyanis tényleg vannak ijesztő statisztikák.

Mára tervezted az első randit az életed szerelmének tűnő pasival? Máris mondd le a találkozót!

Az ezen a napon induló kapcsolatok ugyanis halálra vannak ítélve. A hiedelmek szerint házasodni sem szabad péntek 13-án, de a szülést is érdemes visszatartani (?).

Gyász! Meghalt a Motörhead dobosa, Phil Taylorhttp://www.life.hu/news/20151113-elhunyt-phil-taylor-a-motorhead-dobosa.htmlPhil " Philthy Animal " Taylor a világhírű rockbanda egykori dobosa 61 éves korában hunyt el. News--Észak-Amerika nagyságú ózonlyuk nőtt az Antarktisz felett http://www.life.hu/news/20151112-hatalmas-ozonlyuk-tatong-az-antarktisz-felett-evekkel-ezelotti-rekordokat-dontoget.htmlAz idei ózonlyuk formálódásáról a német űrügynökség, a DLR készített animációt, amely az augusztusi és október közötti időszak állapotváltozásait mutatja. NewsOrigoBelehalt sérüléseibe az Orosházán megégett csecsemőhttp://www.life.hu/news/20151112-belehalt-seruleseibe-az-oroshazan-megegett-csecsemo.htmlA kórházba szállítása után meghalt az a nyolc hónapos kisfiú, aki szerdán megégett egy orosházi lakástűzben. NewsThinkstockTragédia! 32 éves korában meghalt a magyar labdarúgó, Fülöp Mártonhttp://www.life.hu/news/20151112-fulop-marton-ma-reggel-hunyt-el-a-magyar-labdarugo-valogatott-kapusa-rakos-volt.htmlHosszan tartó, súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt a magyar futball 24-szeres válogatott kapusa. Fülöp 2013 óta küzdött a rákkal. NewsÚjabb infók derültek ki a HIV-pozitív hollywoodi sztár kilétérőlhttp://www.life.hu/news/20151112-a-hiv-fertozott-sztarrol-ujabb-informaciok-derultek-ki.htmlAz egész internet azt találgatja, ki lehet az a színész, aki úgy létesített szexuális kapcsolatot Hollywood számos szépségével, hogy közben már jól tudta: a HIV-vírus tesztje pozitív lett. News--Meddig élvezhetjük még a novemberi tavaszt? http://www.life.hu/news/20151112-novemberi-napsutes-vajon-meddig-elvezhetjuk-meg-a-jo-idot.htmlAz emberek többsége kapucnis pulóverben és vékony kabátban szaladgál az utcákon; szokatlan kép ez így november közepe tájékán. Az előrejelzések szerint a hónap végéig nem igazán változik a helyzet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.