Eszenyi Enikő vs. Harkányi Endre - Íme, a Vígszínház közleménye

Forrás: MTI -
Harkányi Endre Eszenyi Enikő Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, kitálalt a Vígszínház vezetéséről Harkányi Endre. A Kossuth- és Jászai-díjas színművész harminc év után elhagyja a színházat, kollégái pedig aggódnak az idős színészért. 

Harkányi Endre nyilatkozata után a Vígszínház igazgatósága a következő közleményt juttatta el a Borshoz: "A Vígszínház tisztelt idős művészének, Harkányi Endrének nyilatkozatát nem kívánja kommentálni, sem a sajtóban arról vitát folytatni".

Forrás: MTI

A napilap arról is ír, hogy Harkányi Endre színművész interjút adott a lapnak, ám egyik pillanatról a másikra meggondolta magát, és visszavonta a nyilatkozatát. Megszólalt azonban Szalay Kriszta, aki 1995-ben jött el a Vígszínházból.

"Akkor még nem Enikő vezette a teátrumot, a pályájáért, a karrierjéért hajtott, nekem meg a család fontosabb volt. Azért jöttem el, mert nem a világom a beosztotti élet, a gyárszerű színház. Mi hárman, az elhunyt Papp Verával nagyon jóban voltunk. Sok mindent hallok, és nagyon sajnálom a most történteket is. A teátrumhoz egyébként nem fűz semmilyen érzelem azóta, hogy Tóni, a férjem majdnem meghalt ott (a Padlás egyik előadásán magasról lezuhant), mert felelőtlenül gazdálkodtak az emberi élettel" - jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.