A bemutató előtt álló Aljas nyolcas című Tarantino-filmet és a 135 millió dollárból készült A visszatérő-t is jó minőségben le lehet tölteni illegálisan. Mindkét produkciót december 25-én kezdik vetíteni az amerikai mozik.

Az Oscaron szavazó akadémiai tagok, illetve más díjátadók zsűrije screenereket, vagyis megtekintőket kap, így otthon, kényelmes körülmények tudják megnézni a díjra éhező filmet. Ezek a DVD-k valamilyen módon mindig utat találnak az internetre. A screenerek vízjellel vannak ellátva, így elméletileg visszakereshető, hogy kitől szivárgott ki a film - írja az Origo.  

Leonardo DiCaprio A visszatérő című filmbenForrás: InterCom

A Variety azt írta az Excipio adataira hivatkozva, hogy az első huszonnégy órában 569 153 különböző IP-címről töltötték le azAljas nyolcas-t, A visszatérő-t pedig 739 580-an szedték le. Quentin Tarantino most nagyon ideges lehet, hiszen az új westernje kampánya arra épült, hogy ezt a filmet a moziban kell látni, lehetőleg egy 70mm-es vetítésen. A hírek szerint a rendezők mellett a színészek is kibuktak a hír hallatán, és vizsgálatot követlenek az ügyben.