Dominaként tér vissza Kim Basinger! Ő rontja meg Christian Grey-t A szürke ötven árnyalatában

Forrás: InterCom -
szexjáték bestseller Christian Grey A szürke ötven árnyalata Kim Basinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 62 éves Kim Basinger kulcsfontosságú szerepet kap A szürke ötven árnyalata című bestseller második kötetéből készülő filmben.

Az Oscar-díjas színésznő elvállalta Elena Lincoln szerepét, aki Christian Grey volt szeretője. Ő volt az, aki tinikorában bevezette Christiant a szexjátékok világába.

Kim Basinger a 9 és fél című filmben Forrás: InterCom

Christian Grey-t az új részben is a 33 éves Jamie Dornan, Anastasia Steele diáklányt a 26 éves Dakota Johnson játssza. A hírek szerint a forgatás tavasszal indul. Az első rész rendezője, Sam Taylor-Johnson nem szerződött le az újabb részekre, így a következő filmeket James Foley forgatja majd.

Élő adásban lett öngyilkos a riporternő - Most film készül rólahttp://www.life.hu/kult/20160129-christine-chubbuck-1974ben-elo-adasban-lett-ongyilkos.html1974. július 15-én Christine Chubbuck ezekkel a szavakkal fordult a nézőkhöz: „A Channel 40 mindig frissen, élőben szállítja a legfrissebb vért és kiontott beleket, én ehhez igazodva bemutatom önöknek az első öngyilkossági kísérletet." Ezt követően elővett egy fegyvert, és fejbe lőtte magát. Kult--Kit Harington elárulta, mi lesz Havas John sorsa http://www.life.hu/kult/20160128-eldolt-havas-john-sorsa-kit-harington-elarulta-karaktere-sorsat-a-rajongok-duhongenek.htmlA Trónok harca-rajongók már tűkön ülnek, hogy vajon mi lesz egyik kedvenc karakterük sorsa. Havas Jon meghalt, vagy sem? Most kiderült! KultOrigoÚjabb elismeréssel lehet gazdagabb a Saul fia http://www.life.hu/kult/20160127-francia-oscar-dijat-zsebelt-be-a-saul-fia-nemes-jeles-laszlo-alkotasa-tobb-kategoraban-nyert.htmlSzerdán hirdették ki a César-díj jelöltjeit Párizsban. A legjobb külföldi film kategóriájában a végső öt közé került Nemes Jeles László alkotása is. KultOrigoSokkoló fotók a fétisek birodalmából (+18)http://www.life.hu/kult/20160126-samantha-fielding-az-underground-muveszek-vilagarol-keszitett-fotosorozatot.htmlMilyen az underground művészek világa? Egy elvarázsolt királyság, ahol a tollak, a flitter, a maszkok és a színes sminkek uralkodnak, ahol a fétis művészek, a drag queenek és a börleszk sztárok játsszák a főszerepet. KultOrigoDurva! Fingó hullát alakít új filmjében Daniel Radcliffehttp://www.life.hu/kult/20160126-daniel-radcliffe-fingo-hullat-alakit-a-swiss-army-man-cimu-filmben.htmlA Swiss Army Man című alkotást Dan Kwan és Daniel Scheinert író-rendezők elvitték a Sundance filmfesztiválra, ahol minden néző a fingó hullaként feltűnő Daniel Radcliffen röhögött. Kult--Amikor Mózes bárkája a Hősök terén kötött kihttp://www.life.hu/kult/20160124-a-magyar-kultura-napja-januar-22-es-ebbol-az-alkalombol-faggattuk-az-utca-emberet.htmlA magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát.KultFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.