Minden idők egyik leghíresebb romantikus filmjének főszerepét eleinte senki sem akarta elvállalni - árulta el maga a szerző, Nicholas Sparks.

Nehezen indult el a siker útján a Szerelmünk lapjai című film. Ha nincs Ryan Gosling, valószínűleg nem is tudták volna színre vinni minden lány kedvenc romantikus filmjét - ezt maga a szerző, Nicholas Sparks árulta el az IMDb Asks-nak adott válaszában.

Forrás: Pro Video

"Nagyon érdekes volt, mert a színészek nagy része azt kérdezte, hogyan ível Noah története.Ő egy srác, aki szerelmes lesz, aztán pedig igazából nem tesz semmit, és csak vár arra, hogy újra megjelenjen, és akkor ott van, és még mindig szereti, aztán a film végén, nos, még mindig szereti.Aztán jött Ryan Gosling és életre keltette a történetet" - mondta el Sparks. 

5 dolog, amit a Szerelmünk lapjai című film adott nekünk
2004 júniusában mutatták be korunk egyik legnagyobb és legromantikusabb szerelmi történetét, így a mozi idén ünnepli tíz éves születésnapját. És hogy mit adott nekünk Sparks csodálatos regénye és a Nick Cassavetes által rendezett remekmű?A Life.hu cikkéért kattints ide!