Meglepő dolog derült ki a Szerelmünk lapjai című filmről

Forrás: Pro Video -
Szerelmünk lapjai Ryan Gosling színész főszerep Rachel McAdams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden idők egyik leghíresebb romantikus filmjének főszerepét eleinte senki sem akarta elvállalni - árulta el maga a szerző, Nicholas Sparks.

Nehezen indult el a siker útján a Szerelmünk lapjai című film. Ha nincs Ryan Gosling, valószínűleg nem is tudták volna színre vinni minden lány kedvenc romantikus filmjét - ezt maga a szerző, Nicholas Sparks árulta el az IMDb Asks-nak adott válaszában.

Forrás: Pro Video

5 dolog, amit a Szerelmünk lapjai című film adott nekünk

2004 júniusában mutatták be korunk egyik legnagyobb és legromantikusabb szerelmi történetét, így a mozi idén ünnepli tíz éves születésnapját. És hogy mit adott nekünk Sparks csodálatos regénye és a Nick Cassavetes által rendezett remekmű?A Life.hu cikkéért kattints ide!

13 híres festmény, amelyek szereplőjét nem rugdosnánk ki az ágyunkbólhttp://www.life.hu/kult/20151130-13-hires-festmeny-szexis-ferfiszereploi.htmlAzoknak, akik imádják a művészetet, és azoknak, akik eddig haszontalan dolognak tartották a csodás festmények nézegetését. Szívesen! Kult--Már online is megnézheted az Oscar-díjra jelölt magyar alkotást http://www.life.hu/kult/20160205-bucsi-reka-filmrendezo-oscar-dijra-jelolt-alkotasa-a-symphony-no-42-online-is-megnezheto.htmlA 2014-ben Oscar-díjra jelölt Symphony No. 42-t mostantól online is láthatja a közönség. Rendezőjével, Bucsi Rékával az amerikai Vice magazin készített interjút. KultOrigoEgy szál semmiben New York utcáin – Nem mindennapi fotósorozathttp://www.life.hu/kult/20160113-erica-simon-fotografus-meztelenul-allt-modellt-new-york-legkulonfelebb-helyszinein.htmlErica Simon gondolt egy merészet, és meztelenre vetkőzve vette be New York város legkülönfélébb helyszíneit. KultOrigoPenélope Cruz melleibe kapaszkodik Ben Stillerhttp://www.life.hu/kult/20151202-a-zoolander-2-elozeteseben-penelope-cruz-melleibe-kapaszkodik-ben-stiller.htmlMég soha nem voltak kíváncsiak ennyien egy vígjáték előzetesére, mint a Zoolander 2 nemzetközi trailerére. KultOrigoAdele slágere, ahogy még sohasem hallottad – Vicces videóhttp://www.life.hu/kult/20151201-adele-enekesno-hello-cimu-dala-a-the-roots-es-jimmy-fallon-kozremukodesevel.htmlAz aranytorkú énekesnő a műsorvezető, Jimmy Fallon és a The Roots együttes tagjaival együtt keltette életre a Hello című számot – egy aprócska kis csavarral. Kult--Hoppá! Havas Jon visszatér a Trónok harcába?http://www.life.hu/kult/20151124-a-tronok-harca-sorozat-legujabb-plakatjan-havas-jon-verben-uszo-arca-lathato.htmlHavas Jon vérben úszó arca szítja az indulatokat a Trónok harca Twitter oldalára feltöltött plakáton. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.