Nemes Jeles László: "Félelmetes és nagyszerű ez az egész"

Oscar-díj film Oscar 2016 Nemes Jeles László Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemes Jeles László a Saul fiáért kapott Oscar-díjjal a kezében arról beszélt, hogy elsőfilmes rendezőként ez egy hatalmas elismerés, ami még egy nemzetközi karriert is kilátásba helyezett. 

A rendező azt mondta, hogy az egész csapat beletette a lelkét és az összes energiáját ebbe a filmbe. Nemes Jeles még nem tudja, hogy a filmes karrierjét hogyan befolyásolja majd a díj, de reméli, hogy továbbra is felfelé ível majd pályájuk. A Tényeknek sikerült egy gyors interjút is csinálnia a magyar csapattal.

Lady Gaga előadása volt az Oscar egyik legerősebb pillanatahttp://www.life.hu/kult/20160229-lady-gaga-enekesno-eloadasa-az-oscar-dijatado-legerosebb-pillanata-volt.htmlÁllva tapsolták az énekesnőt, aki a Til It Happens To You című slágerét adta elől szexuálisan bántalmazott áldozatokkal a gála színpadán. Kult--Végre! Leonardo DiCaprio megkapta az Oscar-díjathttp://www.life.hu/kult/20160229-leonardo-dicaprio-oscar-dijat-kapott-a-szinesz-annyi-ev-utan-atvehette-a-dijat.htmlTöbb millióan egyszerre sikíthattak fel, amikor kimondták a színész nevét a színpadon. Annyi év után a sztár átvehette azt az aranyszobrocskát, amiért lassan 25 éve dolgozik. Kult-- A szürke ötven árnyalata és A Fantasztikus Négyes lett az év két legpocsékabb filmjehttp://www.life.hu/kult/20160228--a-szurke-otven-arnyalata-es-a-fantasztikus-negyes-lett-az-ev-ket-legpocsekabb-filmje.htmlA szürke ötven árnyalata című produkció és A Fantasztikus Négyes című szuperhősmozi megosztva kapta idén a Los Angelesben kiosztott Arany Málna-díjat az év legpocsékabb filmje kategóriában.KultOrigoEddie Redmayne: DiCaprio tényleg megérdemli az Oscarthttp://www.life.hu/kult/20160228-eddie-redmayne-szerint-leonardo-dicaprio-tenyleg-megerdemli-az-oscar-dijat.htmlElképesztően szimpatikus és kedves kijelentést tett a tavalyi év legjobb férfiszínésze, és az idei gála egyik jelöltje, Eddie Redmayne. Kult--Orbán Viktor a Saul fia Oscar-díjáról: "A magyar film nagy napja. Mindenkinek köszönjük"http://www.life.hu/kult/20160229-orban-viktor-miniszterelnok-reagalt-a-saul-fia-oscar-dijara-nemes-jeles-laszlo-filmjere.html"A magyar film nagy napja. Mindenkinek köszönjük" - írta Facebook-oldalán a magyar miniszterelnök. Arra a hírre reagált így, hogy hétfőn hajnalban kiderült, a 39 éves Nemes Jeles László Saul fia című holokausztfilmje nyerte meg idén a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscart. Kult--Ez igen! A Saul fia még az Oscar előtt bezsebelt egy újabb díjathttp://www.life.hu/kult/20160228-a-saul-fia-megnyerte-a-31-independent-spirit-awards-legjobb-kulfoldi-filmnek-jaro-dijat.htmlVasárnap este az egész ország egy emberként szurkol majd a Saul fiának, hogy annyi év kihagyás után végre ismét magyar alkotás hozhassa el a legjobb idegen nyelvű filmnek járó díjat. Még az utolsó hajrában a Saul fiának sikerült egy újabb kitüntetéssel gazdagodni! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.